Çok büyük değil. Benim anakart dragon b450m di galiba öyle bir adı vardır dragonlu falan onda tam oturdu. Bence sorun yaşamazsın.fan bıraz buyuk ramlere falan degıyormu hocam ?
evet , fazladan fan olmasına takılmayın 2 derece bile fark etmiyor 1 tane daha fan eklemek
hocam senın bıraz kafanı agırttım ama kusura bakma genel olarak egzoz cıkısı olan kule tıplerı cok fark yaratır dıyolardı eskıden baska bır forumda gormustum ag500 benım goruntu olarak daha cok hosuma gıdıyor hem argb dırek onu alayımmı o zaman tesekkurler bu aradaevet , fazladan fan olmasına takılmayın 2 derece bile fark etmiyor 1 tane daha fan eklemek
ne demek ag500 güzel ya mantıklı bence de , geçen aylarda yetişseydin ag400 dijital bu fiyatlara veriliyordu atacaktım da bulamadımhocam senın bıraz kafanı agırttım ama kusura bakma genel olarak egzoz cıkısı olan kule tıplerı cok fark yaratır dıyolardı eskıden baska bır forumda gormustum ag500 benım goruntu olarak daha cok hosuma gıdıyor hem argb dırek onu alayımmı o zaman tesekkurler bu arada
hayırlı olsunsıparıs verdım su an sınerjıden tesekkur ederım hocam tekrardan yardım ıcın