Neler Yeni

Yardım 5600 işlemcim cok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Salman
ikinci elden 5600 aldım stok fan ile god of war da 90 dereceyi görüyordu stok fan ile normal oldugunu düşndüm sonra

bu sogutucudan aldım macunu düzgünce sürüp sogutucuyu taktm ama beklediğim performansı alamadım 80-83 derecelere cıkıyor halen. Bunlar normal değerler mi yoksa nerede yanlış yapıyorum? (Kasa mesh önde 2 arkada 1 fan bulunuyor)

Bünyamina

80+ Platinum
Montajını kontrol et. Sağlam sıkı olduğuna emin ol.

ekrem imaro

80+ Bronze
aynı işlemciyi 5 ısı borulu olan soğutucuyla kullanıyorum. bu kadar ısınması normal değil. yükte 75 dereceyi geçmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
ikinci elden 5600 aldım stok fan ile god of war da 90 dereceyi görüyordu stok fan ile normal oldugunu düşndüm sonra

bu sogutucudan aldım macunu düzgünce sürüp sogutucuyu taktm ama beklediğim performansı alamadım 80-83 derecelere cıkıyor halen. Bunlar normal değerler mi yoksa nerede yanlış yapıyorum? (Kasa mesh önde 2 arkada 1 fan bulunuyor)
Kasa modeli ne ve tüm fanların çalıştığına emin misin? Soğutucunun montajını doğru yaptığına emin misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa modeli ne ve tüm fanların çalıştığına emin misin? Soğutucunun montajını doğru yaptığına emin misin?
fanlar saibt calısıyori sogutucu montajını youtubedan bakarak yaptm acaba vidalar mı oturmadı diyorum ama oynatmaya calısıyorum kıpırdamıyor sogutucu

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Barış
stok soğutucu ile normal kule tipi bir soğutucu al 60'ı geçmez bende 90'ı görüyordum kule tipi soğutucu çözüm oldu 60'ı geçmiyor

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Arif güngör

Temas etmiyor muhtemelen bende de aynı kombinasyon var daha tam yükte 51 dereceyi geçmedi çok şükür ama ben 1080p de kullanıyorum 2k da o kullanıyorsan o kadar fark eder mi bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Mustafa Açıkgöz
Bendede 5600h var laptop 102 dereceyi görüyor ful yükte xd

justme123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet alasoy

hocam aynı işlemci ve fanı ben kullanıyorum 55 üstü olduğunu görmedim montajını doğru yaptığına emin misin belki fan bloğunun jelatini vs kalmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Salman
stok soğutucu ile normal kule tipi bir soğutucu al 60'ı geçmez bende 90'ı görüyordum kule tipi soğutucu çözüm oldu 60'ı geçmiyor
kule tipi aldm zaten link koydum en üstte ona ragmen yük altında 80i görüyor

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
fanlar saibt calısıyori sogutucu montajını youtubedan bakarak yaptm acaba vidalar mı oturmadı diyorum ama oynatmaya calısıyorum kıpırdamıyor sogutucu
Termal macunu dikkatlice sürdün mü taşmadı demi?Kasan da çok iyi değil ama bu değerler ona rağmen çok kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Salman
Temas etmiyor muhtemelen bende de aynı kombinasyon var daha tam yükte 51 dereceyi geçmedi çok şükür ama ben 1080p de kullanıyorum 2k da o kullanıyorsan o kadar fark eder mi bilmiyorum.
ben de 1080p de kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal macunu dikkatlice sürdün mü taşmadı demi?Kasan da çok iyi değil ama bu değerler ona rağmen çok kötü.
X yapıp üstüne sogutucuyu koydum o şekilde önermişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aynı işlemci ve fanı ben kullanıyorum 55 üstü olduğunu görmedim montajını doğru yaptığına emin misin belki fan bloğunun jelatini vs kalmıştır
jelatini söktüm vidaları da sırasıyla yavasca sıktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,126
Üyeler
168,240
Son üye
witness1
Top Bottom