- Reaksiyon skoru
- 1,181
260a mx6 aldım mayısta1.5 sene önce falan dip fiyattan MX-4 almıştım 8gr'lık, sanırım 10 sene yeter bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MX-4

260a mx6 aldım mayısta1.5 sene önce falan dip fiyattan MX-4 almıştım 8gr'lık, sanırım 10 sene yeter bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MX-4
260a mx6 aldım mayısta![]()
4 gram mx6yı kullanmak nasip olsun bi biterse bunu alırım![]()
Thermalright TF8 EX 1.5g Termal Macun
Termal İletkenlik(W / m-k):14 Renk:Mavi Termal lmpedans (℃-cm2/W):<0,01 Özgül Ağırlık (25℃):2,9 Kullanılabilir Sıcaklık Aralığı :-220 ℃ / + 380 ℃ İçerik:1.5g Elektriksel İletkenlik: HAYIR Zararsız:www.gaming.gen.tr
Bu Macun Daha İyi Değerler Veriyor .
Bu Sana Yetmez O Zaman 1,5 Gr4 gram mx6yı kullanmak nasip olsun bi biterse bunu alırım![]()
Fazlalığından değil kampanya vardı mx6 aldım Thermalright Peerless Assassin 120 Se Tl-c12c bunu da aldım bunla tf7 geliyo 7500fe sıkacağım ikisinden biriniBu Sana Yetmez O Zaman 1,5 Gr
Acaba İki Farklı Macunu Karıştırıp Sürersek Daha İyi Değer Verir Mi ?Fazlalığından değil kampanya vardı mx6 aldım Thermalright Peerless Assassin 120 Se Tl-c12c bunu da aldım bunla tf7 geliyo 7500fe sıkacağım ikisinden birini
İçerik farkından 2 kat katılaşıp hiçbir işe yaramasın demiAcaba İki Farklı Macunu Karıştırıp Sürersek Daha İyi Değer Verir Mi ?![]()
Ben Sana MX6 Varken TF8 Attım Sen Soruyorsun
Banane TF7 bir seçenek değildiBen Sana MX6 Varken TF8 Attım Sen Soruyorsun![]()
İki Macunu Karıştır Test Et Merakt Ettim Sen Etmedin Mi ?Banane TF7 bir seçenek değildianlaşıldı tek sıkımlık TF7 ile yola devam edeceğiz
Şizofrenler beni şikayet ediyor diye konu da aç olur mu gşdkfpdkfldndkdkdj ben TF7 süreceğim gldjdldkdk Am5de nasıl süreceğim Oda muamma ya gerçi am4de ne güzel dümdüz blok çikolata gibi sür Am5de niye kesiyorsun abiİki Macunu Karıştır Test Et Merakt Ettim Sen Etmedin Mi ?
Gider Ayrı Bir Konu Açarım Bak![]()
Mix Yap Daha Kaliteli Yoğunluğa Sahip Olsun Ve İyi Soğutsun İşteŞizofrenler beni şikayet ediyor diye konu da aç olur mu gşdkfpdkfldndkdkdj ben TF7 süreceğim gldjdldkdk Am5de nasıl süreceğim Oda muamma ya gerçi am4de ne güzel dümdüz blok çikolata gibi sür Am5de niye kesiyorsun abi
Tabi efendimMix Yap Daha Kaliteli Yoğunluğa Sahip Olsun Ve İyi Soğutsun İşte![]()