Ryzen 5 5600 için Thermalright burst Assassin alınır mı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaptan ingiltere

Olaya Birde Şu Açıdan Bak İlerde Sistem Değiştirmek Durumunda Kaldın Ve Elinde Burst Soğutucu Var Ve Yeteri Düzeyde Soğutmuyor Ve Sen Uygun Fiyatlı Yüksek Soğutucu Kapasiteli Phantom Spirit'i Almadın Diye Pişmanlık Duyacaksın .

O Yüzden Almışken Tek Seferlik Kaliteli Bir Ürün Al !

Üstelik Çok Uygun Fiyat Satarken Bile Güzel Bir Fiyata Satarsın .
hocam ben sizin dediginiz phantom sprit i almaya karar verdim ama hocam benim anakartım asus prime a520m R ve bunda rgb destegi yokmuş oyüzden ben bu modelin siyah halini almak istiyorum ama siyahınıda bir türlü bulamadım zaten ay ın 1 inde siparis edecektim ozamana kadar stok yenilenirmi eger yenilenmezsede sizin baska önerebileceginiz bir soğutucu varmıdır

hocam ben sizin dediginiz phantom sprit i almaya karar verdim ama hocam benim anakartım asus prime a520m R ve bunda rgb destegi yokmuş oyüzden ben bu modelin siyah halini almak istiyorum ama siyahınıda bir türlü bulamadım zaten ay ın 1 inde siparis edecektim ozamana kadar stok yenilenirmi eger yenilenmezsede sizin baska önerebileceginiz bir soğutucu varmıdır
RGB Versiyonunu Al Sorun Teşkil Etmez Aynı Mantıkta Kullanırsın .

RGB Alırsın Ama Işıksız Kullanırsın Mantığında .

Gerci pazartesiymiş galiba birsha o fiyatlara görürsem alirim direk ama
hocam zaten 1650 tl bu sogutucu biz iyzicodaki ilk alışverişe 500 tl cashback ile 1150 tl ye almaktan bahsetmiştik

RGB Versiyonunu Al Sorun Teşkil Etmez Aynı Mantıkta Kullanırsın .

RGB Alırsın Ama Işıksız Kullanırsın Mantığında .
evet hocam öylede düşünmüştümde yani bilmiyorum siyahı çok güzel duruyodu bir türlüde bulamadım yani aralarında cok fark yoksa bunumu alsam diyorum

hocam zaten 1650 tl bu sogutucu biz iyzicodaki ilk alışverişe 500 tl cashback ile 1150 tl ye almaktan bahsetmiştik

evet hocam öylede düşünmüştümde yani bilmiyorum siyahı çok güzel duruyodu bir türlüde bulamadım yani aralarında cok fark yoksa bunumu alsam diyorum

hocam bununda stoğu bitmiş heralde phantom spritin rgb lisini alacagım eger stok yenilenmez ise

hocam bununda stoğu bitmiş heralde phantom spritin rgb lisini alacagım eger stok yenilenmez ise
Evet Siyahı Güzel Duruyor Ama Gereksiz Pahalı .

En İyi Tercihin ARGB Modelini Alıp Işıksız Kullanıp Daha Sonrasında ARGB Destekli Anakart Alırsan Soğutucuyu ARGB Işıklı Olarak Kullanman Yönünde Olacaktır .

1650 diyor kral
Fiyatının Hakkını Veriyor Zamanında 2K Küsürdü :)

Evet Siyahı Güzel Duruyor Ama Gereksiz Pahalı .

En İyi Tercihin ARGB Modelini Alıp Işıksız Kullanıp Daha Sonrasında ARGB Destekli Anakart Alırsan Soğutucuyu ARGB Işıklı Olarak Kullanman Yönünde Olacaktır .

Fiyatının Hakkını Veriyor Zamanında 2K Küsürdü :)
hocam aralarında 50 tl fark var sıcaklık degerleri cok fark eder mi? eger cok fark yoksa bunu alabilirim

hocam aralarında 50 tl fark var sıcaklık degerleri cok fark eder mi? eger cok fark yoksa bunu alabilirim

Phantom Daha İyi Bir Tercih Olur Nedeni +1 Bakır Borusu Fazla Olması .

Senin Attığın 6 Bakır Borulu , Phantom Spirit 7 Bakır Borulu , Bu Yüzden Phantom .

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Bu Arada Konudan Alakasız Profilindeki Kişi Kim ?
Hocam iyzico indirimi sona ermiş de ben bugun yada yarin siparis edecegim phantom sprit disinda bir tik daha dusuk butceli onerebileceginiz varmi suan butcem phatoma yetmiyo kafamda assassin king var

Hocam iyzico indirimi sona ermiş de ben bugun yada yarin siparis edecegim phantom sprit disinda bir tik daha dusuk butceli onerebileceginiz varmi suan butcem phatoma yetmiyo kafamda assassin king var
Bütçen Nedir Maximum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,194
Üyeler
183,398
Son üye
Fevzi_
Geri