5600 mü 12400f mi alayım

Tabii bünyamin bey tartışmak istememeniz çok normal sizi anlarım ancak size çok kibar dille düşüncemi ifade ettim neden zorunuza gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç de bile efendim kendi ağzınızla söylediniz ya %5-10 daha iyi 12400f diye ben mi kafaya koymuş oluyorum şimdi bünyamin bey demişti sanıyorum
hocam ben sana önerimi yaptım.acaba 5600 ün 12400f ten daha iyi veya daha kötü olduğunu nasıl sana ikna edebilirim.biz sana sadece fikir verebiliriz sende ister fikirlerimizi dinlersin istersende kendi istediğini alırsın buna bir şey diyemem

12400f daha iyi
5600 daha ucuz platform

hocam ben sana önerimi yaptım.acaba 5600 ün 12400f ten daha iyi veya daha kötü olduğunu nasıl sana ikna edebilirim.biz sana sadece fikir verebiliriz sende ister fikirlerimizi dinlersin istersende kendi istediğini alırsın buna bir şey diyemem
Tabii ki istediğimi alırım haklısınız ancak ben size diyorum ki bütün bu forumun baz aldığı FPS testi videolarında 12400 öndeyken neden 5600 öneriyorsunuz hayır ben oc falan da yapmayacağım ki

12400f daha iyi
5600 daha ucuz platform
Objektif bi yorum teşekkürler Hüseyin bey

Gördüğünüz üzere bünyamin beyin işine gelmedi agresif olmayan bir dille fikir beyan etmek savunduğu şeyin altını dolduramadan kaçtı tıpkı bir Türk'e yaraşır şekilde genelde kaçıyoruz fikir beyan etmekten beyan ettiğimiz fikrin altını doldurmaktan son zamanlarda başladı bu da ya agresife bağlıyoruz ya da kaçıyoruz

Tabii ki istediğimi alırım haklısınız ancak ben size diyorum ki bütün bu forumun baz aldığı FPS testi videolarında 12400 öndeyken neden 5600 öneriyorsunuz hayır ben oc falan da yapmayacağım ki

Objektif bi yorum teşekkürler Hüseyin bey
hocam madem biliyordunuz neden soru sordunuz?Hem fps hem AAA oyunlar için 5600 daha iyi bir tercihken sadece AAA oyunlar oynayacaksan 12400f daha iyi bir seçim olur.zaten aralarında AAA oyunlarında bile abartılacak fps farkı yok

hocam madem biliyordunuz neden soru sordunuz?Hem fps hem AAA oyunlar için 5600 daha iyi bir tercihken sadece AAA oyunlar oynayacaksan 12400f daha iyi bir seçim olur.zaten aralarında AAA oyunlarında bile abartılacak fps farkı yok
Efendim burası bi forum değil mi yanlış mı biliyorum
Forumlarda birisi bir şey atar ortaya o tartışılır ben size sordum 12400 mü 5600 mü? dediniz ki 5600 buraya kadar tamam.
Bende dedim ki testlerde rakip bile değiller neden? Dediniz ki fark yok
Yine tamam
Bence var benim için 40fps 30fps gayet önemli şimdi bişeyler biliyor olmam sizin fikirlerinizi almak istememi engeller mi
Evet biliyorum 12400 ün 5600 den iyi olduğunu kat ve kat daha iyi hemde ancak belki kullanan vardır der ki "kardeşim AMD alma stabil değil veya Intel alma FPS oyunlarında performansı kötü" illa bilgi mi almak zorundayım deneyimi olanların deneyiminden faydalanmak isteme arzum, sizlerin kullanmış olduğunuz parçaları, hayatınızın favori markaları haline getirmenize kurban mı gitsin

Forumlarda birisi bir şey atar ortaya o tartışılır ben size sordum 12400 mü 5600 mü? dediniz ki 5600 buraya kadar tamam.
Yine tamam
Bence var benim için 40fps 30fps gayet önemli şimdi bişeyler biliyor olmam sizin fikirlerinizi almak istememi engeller mi
Evet biliyorum 12400 ün 5600 den iyi olduğunu kat ve kat daha iyi hemde ancak belki kullanan vardır der ki "kardeşim AMD alma stabil değil veya Intel alma FPS oyunlarında performansı kötü" illa bilgi mi almak zorundayım deneyimi olanların deneyiminden faydalanmak isteme arzum, sizlerin kullanmış olduğunuz parçaları, hayatınızın favori markaları haline getirmenize kurban mı gitsin
hocam şu 40 fps 30 fps fark var diyorsunuz.Bu fps farkı oyundan oyuna göre değişir.Bir oyunda 12400f öndeyken 5600 de başka bir oyunda öndedir.Bunu genelleme vuracağınız zaman sadece AAA oynayacaksan 12400f alabilirsin.ben senin isteklerine göre 5600ü daha önde olarak gördüm ve zatende öyle.Ben sana kötü işlemciyi önerdiğimde hiçbir fayda kazanmayacağım.birşeyler biliyor olman fikir almayacağın anlamına gelmez fakat ben fikrimi vermişim daha uzatmanın mantığı yok.

Maalesef
14900kf?
15600k bekle hocam

Yine tamam
12600kf

Dostum hikaye ağırlıklı oyun oynayacaksan 12400f ama fps oyunları ya da render vb. yapacaksan 5600 almanı öneririm.

Geri