Neler Yeni

Çözüldü✓ 5600 ve 6700 XT LU SİSTEMİM VAR AMA TAM VERİM ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM

TahinPekmez

80+ Silver
Konuyu biraz acar misin

1905

80+ Silver
tam verim alamıyorumdan kastınız nedir ? ne gibi bi sorun yaşıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BekirÇamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
youtubedaki videolara bakıp mı diyorsunuz yoksa başka bir sebepten dolayı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ytdeki videoları kast ediyorsanız onlarda çoğunlukla low ayarlarda deneniyo

aynen oyle

tam verim alamıyorumdan kastınız nedir ? ne gibi bi sorun yaşıyorsunuz
bekledihim peformansı alamadım videolarını falan cok izlemiştim bekledihim gibi ollmadı

Konuyu biraz acar misin
videolarını falan cok izlemiştim bekledihim gibi ollmadı

1905

80+ Silver

aynen oyle

bekledihim peformansı alamadım videolarını falan cok izlemiştim bekledihim gibi ollmadı

hocam hangi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz ?

1905

80+ Silver
lol 200 300 csgo da 300 400 fornite 150 200 yer yer 60 fps akltını gordum fornite ta
hocam fortnite 60fps normal değil ama diğer oyunlar okadar da anormal değil. lolde düşük ayarlarda oynuyorsanız biraz daha düşük ama yüksek ayarlarda normal geldi fps değerleriniz. fortnite 60fps ise normal değil ama nedenini bilmiyorum ayarlarla ilgili olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
BekirÇamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fortnite 60fps normal değil ama diğer oyunlar okadar da anormal değil. lolde düşük ayarlarda oynuyorsanız biraz daha düşük ama yüksek ayarlarda normal geldi fps değerleriniz. fortnite 60fps ise normal değil ama nedenini bilmiyorum ayarlarla ilgili olabilir
peki reis ben bu sistemi hangi oyunda deneyim youtube cok video sunu izledim sistem boyle degildi

1905

80+ Silver
peki reis ben bu sistemi hangi oyunda deneyim youtube cok video sunu izledim sistem boyle degildi
hocam hangi oyunları oynayacaksanız onlarda test edin. ayrıca oynadığınız oyunlarda fps dalgalanmaları normaldir örneğin csgo oynarken bazı yerlerde 300 bazı yerlerde 400fps alabilirsiniz. illa test etmek için de oynamayacağınız bir oyuna para vermenize gerek yok. furmark testi yapabilirsiniz ayrıyeten işlemciyi oyun oynarken sıcaklık testi yapabilirsiniz bunların sonucu sağlıklı ise sisteminizde bir problem yoktur muhtemelen. furmark ve sıcaklık testlerini youtube üzerinden bakarak yapabilirsiniz.

aynen oyle

onlar düşük ayarlarda gösteriyor o yüzden siz high da deniyorsanız tabii ki düşük çıkar

TahinPekmez

80+ Silver
lol 200 300 csgo da 300 400 fornite 150 200 yer yer 60 fps akltını gordum fornite ta
Senin baktığın videodaki oyun sürümü, ekran karti sürümü vs. Eskidir, sende gunceldir, oyuna çok güncelleme gelmiştir , fps düşer yada çıkar belli olmaz. Windows sürümünden az da olsa kaynaklı olabilir, işlemci, ram oc vardır yada ram cl değerleri düşüktür, sende yüksektir. Sende bios dan smart access memory aç faydası olur 3,5 fps ve stabil açısından. Yani anlayacağın nedenleri çok.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,581
İsim
Hakanbey
SAtın aldığın ekran kartı RX 6700 ün giriş seviyesi XT modeli değil Başlıkta XT yazmışsın izlediğin videolardaki kart XT ise problem bu olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom