Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
E kullanılmış mı oluyor yaniVer cevap 15 yasindan büyük olamazsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tray
E kullanılmış mı oluyor yaniVer cevap 15 yasindan büyük olamazsin
Tray
İlla foto istiyon yaniİkinci el bir işlemci sıfır diye satılamaz dostum. Adamlar boşuna mı açıklamalarında sıfır ürün diye belirtiyorlar ? İkinci el olup sıfır diye satarlarsa ve eğer bu tespit edilirse o firma çok büyük düşüşe uğrar ve bunu kimse risk almaz o yüzden İbrahim abimin dediği gibi seni fena keklemişler.
15 yaşından büyük olduğumu mu iddia ettim ?
at aga.İlla foto istiyon yani
İlla foto istiyor yaniİkinci el bir işlemci sıfır diye satılamaz dostum. Adamlar boşuna mı açıklamalarında sıfır ürün diye belirtiyorlar ? İkinci el olup sıfır diye satarlarsa ve eğer bu tespit edilirse o firma çok büyük düşüşe uğrar ve bunu kimse risk almaz o yüzden İbrahim abimin dediği gibi seni fena keklemişler.
15 yaşından büyük olduğumu mu iddia ettim ?
Senin gibiler yüzünden evet yaygınCidden Cahillik türkiyede çok yaygin
Bilmediğin birşeyi savunuyorsun. Tray işlemciler tepside gelen sıfır işlemcilerdir, nokta. Teşhir başka tray başkaSenin gibiler yüzünden evet yaygın
dostum tray işlemcilerde soğutucu olmaz bu bir yalanlama.Alıntıyı görüntüle
Bu ürün de "sıfır" ve "Tray" başlığı altında satılıyor
Yanlış cevap. Traylerde sıfır ürünlerdir zaten stok soğutucular bu işlemciler için yetersiz.Bunlar Sogutucuz yani Tray işlemci Tray islemciler de alınmaz sıfır kapali kutu alinmali
ben de diyorum ki tray işlemcide fan olmaz ama bu görsel neden fan var ?Kardeşim adam böyle göndermiş Tray işlemcide zaten fan olmaz ama bu satıcı Tray ve sıfır kategorisinde satiyor
Tray işlemcide fan olmaz diyorsun, fanli resim atıyorsun. Bir söylediğin ikinciyi tutmuyor bileKardeşim adam böyle göndermiş Tray işlemcide zaten fan olmaz ama bu satıcı Tray ve sıfır kategorisinde satiyor
ADAM ÖYLE GÖNDERMİŞ TRAY DE ZATEN FAN YOKben de diyorum ki tray işlemcide fan olmaz ama bu görsel neden fan var ?