Peki Thicc 3 yani ultra nasıldır ?Thicc II sıcak çalışan bir kart mesela, ama fiyatı çok çok iyiydi, tercih edilebilrdi.
Thicc II hariç diğer XFX kartlar, Saphire Pulse, ROG Strix bunlar geliyor aklıma.
Thicc II hiç ısınmıyor hocamThicc II sıcak çalışan bir kart mesela, ama fiyatı çok çok iyiydi, tercih edilebilrdi.
Thicc II hariç diğer XFX kartlar, Saphire Pulse, ROG Strix bunlar geliyor aklıma.
Hocam karttan memnumsun performansı ve ısı değerleri iyi mi ?incehesap direk xfx distiribütörü olduğundan öneririm PC aldığımda ekran kartı sorunlu geldi ve direkt olarak gelen yanıt xfx ürünlerinde tamir veya bakım değil anında değişim yapıyoruz diyerek 0 paketi açılmamış ürünle değişim yaptılar
https://www.incehesap.com/xfx-AMD-r...arti-fiyati-45880/?ref=go&utm_source=epey.com
ben 5500xt kullanıcısıyım ve beni beklediğimin üstünde tatmin etti 5600 xt için düşünemiyorum ve yaptığım araştırmalarda 5500 ve 5700 kronik sorunlar var 5600 için çok fazla bir sorun şikayet görmedim açıkcasıHocam karttan memnumsun performansı ve ısı değerleri iyi mi ?
Gayet iyi. Dedim ya Thicc II haricindekiler serin çalışıyor diye, tabii bu kasa hava akışına göre değişebilir.Peki Thicc 3 yani ultra nasıldır ?
gigabyt veya xfx ve mech oc, evoke ve gaming x ten uzak durun termal ped cimriliği varArkadaşlar gaming gecesinden 5600xt almayı planlıyorum 2300-2400 TL'ye , hangi markalar indirime girerse alınmalı ve sıkıntı çıkarmaz ?
xfx genelde güzel gigabyt de öyleHangi Gigabyte? Hangi XFX?