Neler Yeni

5600 XT Yazılımsal Sıkıntısı Varmı Bu Konuya Bi Açıklık Gelsin

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
Arkadaşlar çok güncel bi cevap bulamadım yakın zamanda 5600 kullanıcısı varmı hiç mavi ekran veya dalgalanma sorunu varmı sistem çökertiyormu vede son soru olarak 2600x ile darboğaz yermiyim lütven bu konulara açıklık gelsin. İyi Günler

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar çok güncel bi cevap bulamadım yakın zamanda 5600 kullanıcısı varmı hiç mavi ekran veya dalgalanma sorunu varmı sistem çökertiyormu vede son soru olarak 2600x ile darboğaz yermiyim lütven bu konulara açıklık gelsin. İyi Günler
Darboğaz olucağını sanmıyorum yazılımsal olarak ise whql driver lar sorunsuz deniliyor.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerçekten forumda sıkıntı çeken çok olmuş haziran aylarında bu konuya bi açıklık gelirse mutlu olurum özellikle 1. agızdan yani 5600 kullanıcılarından

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
gerçekten forumda sıkıntı çeken çok olmuş haziran aylarında bu konuya bi açıklık gelirse mutlu olurum özellikle 1. agızdan yani 5600 kullanıcılarından
Yazılımsal sıkıntılar oldukça azaldı, bu konuda sıkıntı çekeceğini sanmam.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Kardeşim aslında yazılımsal bir problem yok kullanıcı doğru düzgün yaparsa hiç sorun yok.

Top Bottom