Arkadaşlar çok güncel bi cevap bulamadım yakın zamanda 5600 kullanıcısı varmı hiç mavi ekran veya dalgalanma sorunu varmı sistem çökertiyormu vede son soru olarak 2600x ile darboğaz yermiyim lütven bu konulara açıklık gelsin. İyi Günler
Darboğaz olucağını sanmıyorum yazılımsal olarak ise whql driver lar sorunsuz deniliyor.Arkadaşlar çok güncel bi cevap bulamadım yakın zamanda 5600 kullanıcısı varmı hiç mavi ekran veya dalgalanma sorunu varmı sistem çökertiyormu vede son soru olarak 2600x ile darboğaz yermiyim lütven bu konulara açıklık gelsin. İyi Günler
Yazılımsal sıkıntılar oldukça azaldı, bu konuda sıkıntı çekeceğini sanmam.gerçekten forumda sıkıntı çeken çok olmuş haziran aylarında bu konuya bi açıklık gelirse mutlu olurum özellikle 1. agızdan yani 5600 kullanıcılarından
Kardeşim aslında yazılımsal bir problem yok kullanıcı doğru düzgün yaparsa hiç sorun yok.gerçekten forumda sıkıntı çeken çok olmuş haziran aylarında bu konuya bi açıklık gelirse mutlu olurum özellikle 1. agızdan yani 5600 kullanıcılarından