Neler Yeni

Çözüldü✓ 5600g Kule tipi soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zaza
Bütçe
1300
Herkese merhaba 5600 g yi stok fan ile kullaniyorum ve çok fazla ısınıyor 80 derecelere kadar çıkıyor termal macun ve kule tipi soğutucu almak istiyorum birkaç tane buldum

1300 TL​

1152 TL​

1126 TL​

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-ak400-fiyati,2060660649.html

hangisi alınır sizin önerileriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
hepsi 4 bakır borulu birbirlerine denkler istediğini seçebilirsin. 4 lü var 6 lı var ama 6 borulu 5600g için fazla gelir gerekmez.

Nezha

80+ Bronze
Herkese merhaba 5600 g yi stok fan ile kullaniyorum ve çok fazla ısınıyor 80 derecelere kadar çıkıyor termal macun ve kule tipi soğutucu almak istiyorum birkaç tane buldum

1300 TL​

1152 TL​

1126 TL​

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ak620-ak400-fiyati,2060660649.html

hangisi alınır sizin önerileriniz nelerdir?

Benim önerim ileriye dönük olarak bütçeyi arttırıp scythe mugen 6 dbe alman yönünde. Ya da mevcutta yukarıda attığımı alabilirsin. Gelbura sitesini ilk defa gördüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
ARGB takıntın yoksa güzel seçim bende onu seçerdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zaza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Benim önerim ileriye dönük olarak bütçeyi arttırıp scythe mugen 6 dbe alman yönünde. Ya da mevcutta yukarıda attığımı alabilirsin. Gelbura sitesini ilk defa gördüm.
bütçeyi arttiramam hocam , attığınız soğutucu benim attığım soğutuculardan iyi mi? ?
gelbura sitesi id cooling Türkiye distribütörü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARGB takıntın yoksa güzel seçim bende onu seçerdim.
ankartım b550m hdv desteklemiyor zaten hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN

Bütçe değişirse arkadaşın söylediği scythe mugen 6 dbe gayet iyi ama ileriye dönük bişi olmuş olur.

Nezha

80+ Bronze
bütçeyi arttiramam hocam , attığınız soğutucu benim attığım soğutuculardan iyi mi? ?
gelbura sitesi id cooling Türkiye distribütörü.

ankartım b550m hdv desteklemiyor zaten hocam.
Hocam ben iyi olarak bildiğim markayı attım. Idcooling daha mı iyidir bilmiyorum. Fark varsa da %3ü geçmez.

anladım hocam bütçe çıkarsa alırım onu hocam , termal macun ne önerirsiniz?
İçinde geliyor zaten termal macun. Ayrıca almana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zaza
Hocam ben iyi olarak bildiğim markayı attım. Idcooling daha mı iyidir bilmiyorum. Fark varsa da %3ü geçmez.

İçinde geliyor zaten termal macun. Ayrıca almana gerek yok.
anladım hocam teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN

Nezha

80+ Bronze
MX4 iyi ve yeterli yine o işlemci için ama termal macun sürülü geliyodur zaten.
Yok sürülü değil yanında 1-2g şırıngada geliyor. Peerless Assassin tf7 macunla geliyor, mugen elixer macunla geliyor ikisi de mx6dan biraz daha kaliteli. Ama spirit hangi macunla geliyor bilmiyorum. Büyük ihtimalle yine tf7 ile geliyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zaza
MX4 iyi ve yeterli yine o işlemci için ama termal macun sürülü geliyodur zaten.
Yok sürülü değil yanında 1-2g şırıngada geliyor. Peerless Assassin tf7 macunla geliyor, mugen elixer macunla geliyor ikisi de mx6dan biraz daha kaliteli. Ama spirit hangi macunla geliyor bilmiyorum. Büyük ihtimalle yine tf7 ile geliyordur.
peki hocalarım assassin king mi burst assasinmi iyi ve burst assasin 120 tl farka degermi ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,973
Üyeler
164,224
Son üye
wolfgangmami
Top Bottom