Neler Yeni

5600h işlemci değiştirilebilir mi?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Lehimli işlemci mi, 5800h ile değiştirebilir miyim?
İkinci el laptop aldım video edit gibi işler için, içerisinde 5600h var, 5800h ile arasında çok fark var mı? Yükseltilebilir mi?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Yunus
Değmez laptoplarda genelde performans güç çekemediği için model ve adaptöre bakarsan eğer düşük bir adaptörün var ise daha yüksek w adaptör alıp oc yaparak performans artışı yaparsın, şahsi fikrim kasa alman küçük işlerini notebook uzun sürecek işleri kasadan yapman daha iyi olur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez laptoplarda genelde performans güç çekemediği için model ve adaptöre bakarsan eğer düşük bir adaptörün var ise daha yüksek w adaptör alıp oc yaparak performans artışı yaparsın, şahsi fikrim kasa alman küçük işlerini notebook uzun sürecek işleri kasadan yapman daha iyi olur
Kasa var hocam zaten ama yanimda tasiyabilmek için ayriyeten laptop aldım.
5600h da işimi görür ama oluyorsa yükselteyim diyorum, fazladan 2 cekirdek renderda işime yarardı

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Değmez değiştirme yükseltmene gerek yok. Oto oc falan açarsın undervolt yaparsın tamam.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez değiştirme yükseltmene gerek yok. Oto oc falan açarsın undervolt yaparsın tamam.
Tamamdır hocam, u.v yapmam gerekiyor zaten.
ideapad serisinde ekran ksrti soguk calisirken islemci ısınıyor, mx6 aldim onu sürücem bir de u.v yaptim mi tamamdır ama laptopta nasıl yapılır fikrim yok.
Kasamdaki 5600 ü 1.2v 4.3Ghz de calistiriyorum 60 70 derecelerde takiliyor.
Var mı laptopta u.v den anlayan bildiginiz biri

Top Bottom