İnan adına aşırı üzüldümhepsi ben aldıktan sonra çıktı :& biliyorum şansım yok maalesef
Yanlış anlama ama kaziklanmissin gibi görüyorum şuan i7 11700f işlemci olrk iyi hem 3070 suprim de iyiydi neyse sağlık olsunİnan adına aşırı üzüldüm
İlk etapta iptal ettirmeye bak inşallah çözülür ama moralini bozma sonuçta kötü sistem almıyorsun.Görüşecem ama montaj sürecine almışlar çok zor iptal edilmez diye uyarı vardı.
Valla hocam 3 4 k bandında kazık yemişsin diyorlar ort 1.5 aylık emeğim çöp olmuş oluyor dediğim gibi zor ama yarın iptal için görüşecem.İnan adına aşırı üzüldüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlama ama kaziklanmissin gibi görüyorum şuan i7 11700f işlemci olrk iyi hem 3070 suprim de iyiydi neyse sağlık olsun
Tüketici sensin iptal ettirebilirsin gamegarajdan sistem aldım 3060ti 14 gün içinde iade edebiliyorsun yazısı vardı aldım sistemi hazırladıkları halde iade ettim 7 gün içinde param karta geldi gidip 16000 e 3070ti gamerocklu sistemi almıştım onu da 2000 e sattım mouse ile beraberValla hocam 3 4 k bandında kazık yemişsin diyorlar ort 1.5 aylık emeğim çöp olmuş oluyor dediğim gibi zor ama yarın iptal için görüşecem.
Valla hocam nasip aslında acele eden biri değilim mayıs sonundan beri neredeyse tüm yayıncı sistemlerini almaya calıstım denk gelenleri almaya calıştm hiçbiri olmadı.İlk etapta iptal ettirmeye bak inşallah çözülür ama moralini bozma sonuçta kötü sistem almıyorsun.
Gamegaraj ayrı hocam ben oradan sistem aldım 14 k ya 3060 sistemdi epey önce beğenmedim iade ettimTüketici sensin iptal ettirebilirsin gamegarajdan sistem aldım 3060ti 14 gün içinde iade edebiliyorsun yazısı vardı aldım sistemi hazırladıkları halde iade ettim 7 gün içinde param karta geldi gidip 16000 e 3070ti gamerocklu sistemi almıştım onu da 2000 e sattım mouse ile beraber
14k Gine kaziklanmissin ownfowsi şaka gibi reisValla hocam nasip aslında acele eden biri değilim mayıs sonundan beri neredeyse tüm yayıncı sistemlerini almaya calıstım denk gelenleri almaya calıştm hiçbiri olmadı.
Gamegaraj ayrı hocam ben oradan sistem aldım 14 k ya 3060 sistemdi epey önce beğenmedim iade ettim
Neyse iade etmişsin h.o ve g.o knk14k Gine kaziklanmissin ownfowsi şaka gibi reis
4000Hocam tüm parçalarını ben belirledim arkadaşa söyledim oda ayarladı kaç k kazık yemiş oluyorum iptal edemezsem ?
Hocam insanın şansı olmayınca olmuyor :/ vatan ben alana kadar bir sistem çıkarmadı.ne 4k sı en fazla 2500 TL kazık yemiş olucaksın
Bu donanımlarda hepsi yüksek seviye 3060 ti sistemleri 14 e falan satıyorlar. Vatanda olan 16.3k TL'ye 3070 li sistemde kesin stoğu yarın falan biter
Ben dün aldım i5 10400f + rtx 3060 ti diğer parçaları da güzel sadece 11.500 TL
İyi yandan baktım bana kalırsa 5000 - 5500 TL'lik kazık söz konusu.Bu sistemde R5 5600X MAG anakart,RX 6700XT ve SSD değişimi ile 14000 TL yapıyor.4 k kazık yedim off 1.5 aylık emek çöp