5600x aşırı ısınıyor

MedRules

80+
Reaksiyon skoru
8
millet 5600x işlemcim var 120mm sıvı soğutma vardı kapanıyor diye hava soğutma aldım 240mm lik thermate ama hala kapanma yapıyor sebebi nedir sizde

millet 5600x işlemcim var 120mm sıvı soğutma vardı kapanıyor diye hava soğutma aldım 240mm lik thermate ama hala kapanma yapıyor sebebi nedir sizde
hasar mı var işlemcide fiziksel cinebenche fln sıcaklıklar ne yada oyunlarda

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
imkanıun varsa 12400f e geç

sürdüğün termal macun olabilir yanlış montaj yapıyor olabilirsin 7800x3d var bende phantop spirit ile soğutuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imkanıun varsa 12400f e geç
Konu hakkında bilgi versen daha iyi olmazmı?
ayrıca önerin saçma adam attan niye eşşeğe binsin?

120mm sıvı soğutucu önermiyoruz pek de yani o işlemciye yeterli olması gerekiyordu. Hadi diyelim sıvı soğutma bozuk ya da montajında hata var aynı sorun kule tipinde de devam ediyorsa muhtemelen işlemcinde ya da montajlamada hata var.

hasar mı var işlemcide fiziksel cinebenche fln sıcaklıklar ne yada oyunlarda
Galiba bakımı tanıdık birine yaptırıyordum uğraşmamak için en son hava soğutmaya geçtiğimde pinlerden biri yamuktu zar zor düzelttim şuan çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kişi bana telefonla görüntülü konuşarak yardımcı olabilirmi telefonda discord yüklü değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,056
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri