YiğitAysul
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi ki öyle ama ortlama kaçta tutarBilemeyiz, 75C de serin oluyor, 80 ve üstü sıkıntı.
Tabi ki öyle ama ortlama kaçta tutarBilemeyiz, 75C de serin oluyor, 80 ve üstü sıkıntı.
Hocam onu bilemeyiz ama 60-67 gibi tutar, belki daha az.Tabi ki öyle ama ortlama kaçta tutar
Benim sistemim neredeyse aynı testte 55 dereceyi ortalamaHocam onu bilemeyiz ama 60-67 gibi tutar, belki daha az.
Olabilir, ortam serindir kaç tl o soğutucu?Birde neden bu kadar ucuz rakiplerine göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sistemim neredeyse aynı testte 55 dereceyi ortalama
Anakart işlemci kasa da neredeyse aynı
1450tl itopyada daha ucuzunu göremedimOlabilir, ortam serindir kaç TL o soğutucu?
1192'ye Arctic ARGB var Galahad 360'dan 2-3 derece daha iyi.1450tl itopyada daha ucuzunu göremedim
Bakalım alacağım zaman tekrar konuyu yükseltirim teşekkür ederim1192'ye Arctic ARGB var Galahad 360'dan 2-3 derece daha iyi.
Farkettim sıcaklık testlerindenHocam, 5600x için stok fan yetersiz kalmakta. En kısa zamanda iyi bir soğutma alın.
Yetmiyor stok fan.65w TDP değerine göre biraz fazla kendimde kullanıyorum maks 80 dereceyi geçmiyor stok fanla bana göre stok fani değiştiricem fakat bana biraz yinede fazla geldi işlemcinin MHz düşürsem kaç derecelere iner ?
rog ryuo 240mm ile standart fan ile kullanıyorum , sabah 7 den akşama kadar çalışıyor max 80 görmüş valorantta , 60-65 derece arası gidiyorYok zaten ağır oyunlar oynamıyorum daha sonra bütçe artırıp sıvı soğutma yada daha iyi hava soğutma alicam kaç derecede çalışır iyi bir soğutmayla
Kasanız nedir bana fazla geldi sıcaklıklarınız fazla oynamaktan olabilir amarog ryuo 240mm ile standart fan ile kullanıyorum , sabah 7 den akşama kadar çalışıyor max 80 görmüş valorantta , 60-65 derece arası gidiyor