LazZiyaa_54
80+
bu pc işi yapanlar eli f5 bekler olmuş vatandan kapatmak için ihtiyac sahibi gençlere mani oluyolar. Sarı siteye girin 4060 diye aratıp güncel ilanlara bakın, konuştuğunuz sistemler hep orda..
Geldi de monitör yokki. Al satçıdan aldım ben.eline ulaşıpta satma dışında kullanan yok mu nasıl ısı değerleri
kaça aldın xdGeldi de monitör yokki. Al satçıdan aldım ben.
Söylemem xdkaça aldın xd
sattım ben kasayı söyle söyle xdSöylemem xd
Hocam sizin pc ne durumdaVay bee. Ulen bir tek ben üstüne kar koymadan satıyorum kasayı. Ne kadar masum kalıyorum bunların yanında.
INTEL I5 14400F - RTX 4060 TI 16GB AMP - B760M H - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX 4060 TI 16GB AMP - B760M H - 1TB SSD - 32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
25.999 TL geldi aynı fiyata veriyorum akşama
Elinle tırnakla denk gelene kadar ittir ve vidalaHocam sizin pc ne durumda
Bana geldi ama ekran kartını bir türlü çözemedim. Vida yerleri denk gelmiyor bir türlü
zorlayıp kastırmak sıkıntı çıkarmasın ilerde pci slotunaElinle tırnakla denk gelene kadar ittir ve vidala
Hafif bir ittirme ile hemen deliklere denk gelmesi lazımzorlayıp kastırmak sıkıntı çıkarmasın ilerde pci slotuna
Hafif bir ittirme ile hemen deliklere denk gelmesi lazım