Neler Yeni

5600X Soğutucu Öneri

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete
Sessizlik senin için önemliyse şu modele bakabilirsin.
Hocam aşırı sessiz olmasına gerek yok aslında normal olsa yeter benim içim. Eski sıvı soğutucumdan bayağı bir çektiğim için yazmıştım sessiz olması konusunu.

Bünyamina

80+ Platinum

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete

Bu sıvı soğutmayı önerebilirim. 25 DB Maksimum gürültü seviyesi var(mış)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcin o kadar da güçlü bir işlemci değil. alacağın her cooler onu zaten 70'in altında tutar neredeyse. 5.0GHZ OC felan denemiyorsan tabi.
Hocam markayı daha önce duymamıştım iyi bir marka mıdır, sıkıntı çıkartır mı?

Hocam bende 5600X kullanıyorum. 70 Derece Max görüyor işlemci. ID-COOLING 240mm RBG sıvı soğutma var. İstiyorsaniz size cok uygun fiyattan verebilirim ben Corsair alacağım 1 yıl garanti devam ediyor ve faturası var.
Yok hocam sağolun.

70 in altında tutar dostum
Hocam ses konusunu biliyor musunuz peki, sessiz çalışır mı?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
5600X için SE 234 kullanıyorum max 64 derece gördüm o da bi anlık

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam aşırı sessiz olmasına gerek yok aslında normal olsa yeter benim içim. Eski sıvı soğutucumdan bayağı bir çektiğim için yazmıştım sessiz olması konusunu.
Eski sıvı soğutucun neydi acaba?
Hocam markayı daha önce duymamıştım iyi bir marka mıdır, sıkıntı çıkartır mı?

Yok hocam sağolun.

Hocam ses konusunu biliyor musunuz peki, sessiz çalışır mı?
Raijintek kasa, sıvı soğutma vb şeyler üreten. genellikle kaliteli parçaları bulunan iyi bir markadır.

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete

Raijintek kasa, sıvı soğutma vb şeyler üreten. genellikle kaliteli parçaları bulunan iyi bir markadır.
Hocam eskisi M22 120 mm di ancak sıkıntıları vardı. Servise gönderdim sorunlu çıktı oradan gelen paraya biraz daha katarak alacağım zaten şimdi alacağın soğutucuyu.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam eskisi M22 120 mm di ancak sıkıntıları vardı. Servise gönderdim sorunlu çıktı oradan gelen paraya biraz daha katarak alacağım zaten şimdi alacağın soğutucuyu.
M22'den çok daha sessiz attığım fan ve soğutucular.

Bu soğutucunun sesini bile duymazsın. ama fiyatını çok hak etmiyor.

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete

Hocam bir de arkadaşın attığı cooler master nasıldır. Parasını hak ediyor mu? Yorumlarda bayağı bir övmüşler. Testlerini falan da izledim de soğuk tutuyor işlemciyi gibi gördüm. Sesle ilgili bir şey de yazmamışlar.

M22'den çok daha sessiz attığım fan ve soğutucular.

Bu soğutucunun sesini bile duymazsın. ama fiyatını çok hak etmiyor.

Hocam o fiyatlar kule tipliler için fazla değil midir yoksa ben mi bayağı eski fiyatları hatırlıyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam bir de arkadaşın attığı cooler master nasıldır. Parasını hak ediyor mu? Yorumlarda bayağı bir övmüşler. Testlerini falan da izledim de soğuk tutuyor işlemciyi gibi gördüm. Sesle ilgili bir şey de yazmamışlar.

Hocam o fiyatlar kule tipliler için fazla değil midir yoksa ben mi bayağı eski fiyatları hatırlıyorum.
Bu soğutucular tüm 120MM'lerden daha iyi ve bazı 240MM'ler ile kapışıyorlar. iyiler yani.
Orcus ML240'dan daha iyi hatırladığım kadarıyla. daha iyi olmasa bile derece farkı yok denecek kadar bir şey. ve fiyatı daha uygun.

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete
Bu soğutucular tüm 120MM'lerden daha iyi ve bazı 240MM'ler ile kapışıyorlar. iyiler yani.
Orcus ML240'dan daha iyi hatırladığım kadarıyla. daha iyi olmasa bile derece farkı yok denecek kadar bir şey. ve fiyatı daha uygun.
Hocam bir şey daha soracağım. Benim kasanın önü kapalı ve sıvı soğutucu da kasanın önüne doğru dik bi şekilde takılıyor. Sizce sıvı soğutucu mu daha mantıklı yoksa kule tipi mi daha mantıklı h510i için.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam bir şey daha soracağım. Benim kasanın önü kapalı ve sıvı soğutucu da kasanın önüne doğru dik bi şekilde takılıyor. Sizce sıvı soğutucu mu daha mantıklı yoksa kule tipi mi daha mantıklı h510i için.
Bence Kule tipi. 5 5600X için sıvı soğutucu yatırımı yapmak yerine 7 5700X felan alırdım ben. Çoklu çekirdek işime yarıyorsa tabi.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fuma 2 alın derim ben de. Giriş seviyesi 240mm sıvı soğutmalardan çok daha sorunsuz ve sessizdir performans olarak da sıvı soğutmalara yakındır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,852
Üyeler
165,738
Son üye
ozgurshn1905
Top Bottom