kaç derece olmasını isterdinHerkese iyi forumlar, 1500TL gibi bir bütçem var. İşlemcim 5600X, kasam H510i. İyi performans verecek sessiz çalışan bir soğutucu arıyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Hocam kaç derce derken tam anlayamadım ama boştaki sıcaklığı 40 yükte de 70 i kolay kolay geçmeyecek şekilde sessiz bir soğutucu arıyorum. Teknik derken montajdan bahsediyorsanız bilgim var montajı hakkında.kaç derece olmasını isterdin
teknik bilgileri biliyor musun
Hocam kaç derce derken tam anlayamadım ama boştaki sıcaklığı 40 yükte de 70 i kolay kolay geçmeyecek şekilde sessiz bir soğutucu arıyorum. Teknik derken montajdan bahsediyorsanız bilgim var montajı hakkında.
amd wraith prism ile 73 civarını gördüm maxHocam kaç derce derken tam anlayamadım ama boştaki sıcaklığı 40 yükte de 70 i kolay kolay geçmeyecek şekilde sessiz bir soğutucu arıyorum. Teknik derken montajdan bahsediyorsanız bilgim var montajı hakkında.
Hocam bütçe varken en performanslısını almak istiyorum açıkçası, sizin attıklarınızın ucuz olması iyi ama sıcaklık değerleri ne olur bu soğutucularla?Ninja 5 önerecektim ama fiyatı malesef artmış baya.
O işlemci için o kadar yatırıma gerek yok bu arada.
Dark Freezer X129 Intel & AMD Uyumlu, 2x ARGB LED Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu ( DKCCX129 ) | Teknobiyotik
Dark Freezer X129 2025 Edition Intel LGA1700/1851 & AMD AM5 Uyumlu 120mm İşlemci Soğutucu 4pin PWM Fan 65CFM 200W TDP 4x Isı Borusu, Direct Contact ile Yüksek Soğutma Performansı İşlemciler İçin Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.comID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bunlardan biriside yeter.
Hocam peki sıvı soğutucu önermiyor musunuz? Sıcaklık değerleri ne kadar az olursa o kadar iyi ama benim geçenki sorunlu soğutucu fandan dolayı beklentim çok da yüksek değil açıkçası.bu soğutucu çok öneriyorlar sağlam bir soğutucu 70 in altında tutmaya çalışırArctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd wraith prism ile 73 civarını gördüm max
sıvı soğutma pompa olaylarından dolayı ben önermiyorum ya ama güzel sıvı soğutucular varHocam bütçe varken en performanslısını almak istiyorum açıkçası, sizin attıklarınızın ucuz olması iyi ama sıcaklık değerleri ne olur bu soğutucularla?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam peki sıvı soğutucu önermiyor musunuz? Sıcaklık değerleri ne kadar az olursa o kadar iyi ama benim geçenki sorunlu soğutucu fandan dolayı beklentim çok da yüksek değil açıkçası.
Hocam sıvı soğutucu önerecekseniz hangisini önerirsiniz peki?
Hocam sıcaklık durumları nasıl olur peki bunu almak daha mı mantıklı?indirimde 1400TL civarı oluyorCool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
İşlemcin o kadar da güçlü bir işlemci değil. alacağın her cooler onu zaten 70'in altında tutar neredeyse. 5.0GHZ OC felan denemiyorsan tabi.Hocam sıcaklık durumları nasıl olur peki bunu almak daha mı mantıklı?