5600xt için 8 GB ram önerisi

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
968
Yarın ram sipariş edeceğim. Mavi ekran vermeyen xpm açınca sorun olmayan ram önerir misiniz? Şimdilik 8gb alıp ilerde bir tane daha alacağım.

Aklımda neoforza var ama emin olamadım. CL değerleri düşük olursa sevinirim. 3600 mhz çıkıyor mu neoforza ramler?

Yarın ram sipariş edeceğim. Mavi ekran vermeyen xpm açınca sorun olmayan ram önerir misiniz? Şimdilik 8gb alıp ilerde bir tane daha alacağım.

Aklımda neoforza var ama emin olamadım. CL değerleri düşük olursa sevinirim. 3600 mhz çıkıyor mu neoforza ramler?
-CL15-16 NeoForza
-XPG D30
-GSKILL RİPJAWS

Neoforza 3600'e çıkıyor, alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla hocam kullanıyorum sorun yaşamadım fiyatı iyi. 3600 e cıkıyormu bilmiyorum ama bi program vardı 3566 sorunuz cıkacağı fln yazıyordu siz bilirsiniz ben önerimi yaptım

ne gibi bir sorunu var ?

valla hocam kullanıyorum sorun yaşamadım fiyatı iyi. 3600 e cıkıyormu bilmiyorum ama bi program vardı 3566 sorunuz cıkacağı fln yazıyordu siz bilirsiniz ben önerimi yaptım
3600'e çıkamaz çok büyük ihtimalle, XMP'de bile sorun çıkarabiliyor bazı kullanıcılarda.

ne gibi bir sorunu var ?
Xpm açınca sorun cıkıyor diye biliyorum ve amd işlemcilerle uyumsuzluk yaratabiliyor.

Neoforza 3600'e çıkıyor, alabilirsin.
Neoforzada birçok çeşidi var hangisini alıyım link atar mısın? Bunların farkları neler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri