Çözüldü✓ 5600XT Model Seçimi XFX vs Sapphire

Sepit

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba arkadaşlar, I5-10400F model işlemcime çok güzel bir eş arıyorum, 5600xt model almaya karar verdim.
Ancak 2 üretici arasında kaldım... Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sapphire: https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-rx-5600-xt-be-11296-05-20g-gaming-ekran-karti-fiyati-47279/

XFX: https://www.incehesap.com/xfx-amd-r...gaming-ekran-karti-rx-56xt6df46-fiyati-45880/

Arkadaşlar başka ekran kartı önerin tamam, AMA 2900 TL'yi geçmesin. Yok 100 TL ver bunu al yok 150 ver şunu al hiç uğraşamam.

Arkadaşlar, bide BIOS sorunu var biliyorum, sanırım Sapphire modelinde yeni BIOS ile geliyormuş.

Git onu al fanboy seni 4 farklı modeli attım ısınırsa konu açma.
Ne fanboy'u kardeşim saçma sapan konuşuyorsun. Sırf senin rx570'in ısındı diye kaç model üstü kart niye kötü olsun.
Post automatically merged:

Evet, 5700 XT benimki :)
Peki nerden aldınız? Yani bir şekilde hangi soğutma bloğu ile geldiğini öğrenme şansımız varmı?

Ne fanboy'u kardeşim saçma sapan konuşuyorsun. Sırf senin rx570'in ısındı diye kaç model üstü kart niye kötü olsun.

Peki nerden aldınız? Yani bir şekilde hangi soğutma bloğu ile geldiğini öğrenme şansımız varmı?
Seri numarasından anlayabilirsiniz, İncehesap'tan almıştım fakat şimdi satıyorum. Alıcısı epey şanslı olacak :D

Git onu al fanboy seni 4 farklı modeli attım ısınırsa konu açma.
Saçma sapan ifade bırakıyorsun bide, bari mantıklı bir sebep göster. Ben 5600XT modelinden bahsediyorum sen gelmiş rx570,580'in çok ısındığını söylüyorsun.

Seri numarasından anlayabilirsiniz, İncehesap'tan almıştım fakat şimdi satıyorum. Alıcısı epey şanslı olacak :D
Kaça satıyosun :D

Nasıl anlayabilirim?

Saçma sapan ifade bırakıyorsun bide, bari mantıklı bir sebep göster. Ben 5600XT modelinden bahsediyorum sen gelmiş rx570,580'in çok ısındığını söylüyorsun.

Kaça satıyosun :D

Nasıl anlayabilirim?
2600 TL'ye anlaştım arkadaşla. Seri numarasından anlayabiliyorsun diye biliyorum. Bu arada XFX'e yanaşmanı önermem, 3 fanlı modelinin bile soğutması pek iyi değil.

Geri