Ultraa grafiklerde 4k 40 fps diyorum hocam4K 60 FPS alırsın almasına ama almana gerek yok, düşük grafiklerde 4K 60FPS nin ne anlamı var? Ayrıca büyük bir monitör kullanmıyorsan (27 inç, 32 inç vs) aralarında gram fark yok oyun açısından ama performansı ciddi anlamda etki ediyor 4K
28 inç monitör alıcağım galiba.4K 60 FPS alırsın almasına ama almana gerek yok, düşük grafiklerde 4K 60FPS nin ne anlamı var? Ayrıca büyük bir monitör kullanmıyorsan (27 inç, 32 inç vs) aralarında gram fark yok oyun açısından ama performansı ciddi anlamda etki ediyor 4K
alırsın ama bence gereksiz 4 k 2 k da rahat alırsın işlemcin neyUltraa grafiklerde 4k 40 fps diyorum hocam
Dostum sabit 40 FPS almaktansa 30 FPS al daha stabil/iyi bir oyun deneyimin olur. Ayrıca evet 4K 30 FPS oynatır diye düşünüyorum. 40 FPS de ekranda yırtılmalar olacaktır.Ultraa grafiklerde 4k 40 fps diyorum hocam
Valla şuan ki bilgisayarda 15 fps ye müthiş diyen ben için sabit 30 fps çok iyi olur.Dostum sabit 40 FPS almaktansa 30 FPS al daha stabil/iyi bir oyun deneyimin olur. Ayrıca evet 4K 30 FPS oynatır diye düşünüyorum. 40 FPS de ekranda yırtılmalar olacaktır.
3500X planlıyorum,İşlemcinin çok büyük bir etkisi olmuyor diye biliyorum.alırsın ama bence gereksiz 4 k 2 k da rahat alırsın işlemcin ney
Cok büyük bir etkisi yokmu ciddimisin 3600 al en az 5 fps artarValla şuan ki bilgisayarda 15 fps ye müthiş diyen ben için sabit 30 fps çok iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500X planlıyorum,İşlemcinin çok büyük bir etkisi olmuyor diye biliyorum.