Quadro iş,ofis için yani 5700xt'yi takın.Arkadaşlar yeni bir bilgasayar aldım aldığım bilgisayarın içinde NVIDIA Quadro® P2200 var ama bende 5700 XT var sizce hangisini takayım -
onu nereden buldun? oyun için değildir o. oyunlarda 5700xt çoooooook daha iyi performans verir.bilgisayarın içinde NVIDIA Quadro® P2200 var
babamın çalıştığı yerden dolayı iş bilgisayarı alabiliyorum ancaonu nereden buldun? oyun için değildir o. oyunlarda 5700xt çoooooook daha iyi performans verir.
tamam teşekkürler peki bu sisteme 5700 xt yi taksam darboğaz olurmuQuadro iş,ofis için yani 5700xt'yi takın.
işlemcisi nedir? 5700xt oyun için daha iyi performans verir ama quadro kartlar baya pahalıydı diye hatırlıyorum.babamın çalıştığı yerden dolayı iş bilgisayarı alabiliyorum ancaondan
yukarıda ss attım sistemiişlemcisi nedir? 5700xt oyun için daha iyi performans verir ama quadro kartlar baya pahalıydı diye hatırlıyorum.
xeon işlemci...babamın çalıştığı yerden dolayı iş bilgisayarı alabiliyorum ancaondan
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam teşekkürler peki bu sisteme 5700 xt yi taksam darboğaz olurmu
Alıntıyı görüntüle
yok biliyorum zaten server bilgisayarı olduğunuxeon işlemci...
siz server bilgisayarı almışşınız da haberiniz yok galiba.
Yukarısını da okusaydınxeon işlemci...
psu alman lazım. 750w 5700xt için yeterli olur. 300w beslemez onu.yukarıda ss attım sistemi
bundan bir önceki bilgisayarımda server bilgisayarıdı ama oyunlarda sıkıntı yaşamıyodumxeon işlemci...
tamam teşekkürlerpsu alman lazım. 750w 5700xt için yeterli olur. 300w beslemez onu.
He tamam.Yukarısını da okusaydın![]()