Anıl Yiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
2 gün önce 5700X3D aldım oyunlarda muazzam FPS artışı sağladı bana 3700Xden sonra fakat herhangi bir oyuna girerken özellikle ağır grafik gücü isteyen Ready or Not gibi anlık 80-85 dereceleri görüp geri 60-65 derece bandına iniyor. Bu normal bir şey midir?
Kullandığım soğutucu thermalright Phantom spirit 120 SE.
Termal macunla ilgili bir sorunumda yok soğutucumun içinden çıkan TF7 isimli macunu kullandım ve işlemcinin her yüzeyine güzelce dağıttım. Özellikle işlemcinin en ortasına dikkat ederek sürdüm.
Soğutucu ile ilgilide bir problemin olduğunu düşünmüyorum vidalarını falan tam sıktım işlemciye tam temasından eminim çünkü macunu sürer sürmez yapıştı ve vidaları sıkmadan bile kaldıramıyordum elime.
Kullandığım soğutucu thermalright Phantom spirit 120 SE.
Termal macunla ilgili bir sorunumda yok soğutucumun içinden çıkan TF7 isimli macunu kullandım ve işlemcinin her yüzeyine güzelce dağıttım. Özellikle işlemcinin en ortasına dikkat ederek sürdüm.
Soğutucu ile ilgilide bir problemin olduğunu düşünmüyorum vidalarını falan tam sıktım işlemciye tam temasından eminim çünkü macunu sürer sürmez yapıştı ve vidaları sıkmadan bile kaldıramıyordum elime.