5700x de alabılırım ama siz x3d ye gore onersenızde olur ileriye donuk olsun5700x3d almak ıstıyorum 5500 avr şuan ve stok fan bana sıvı soğutma onerırmısınız 5700x3d için
Sıcak fırsatlar da konu vardı indirim ama bitti 1750 ye thermalright abdullah satıyor 3k ya msi neden olmasın..5700x de alabılırım ama siz x3d ye gore onersenızde olur ileriye donuk olsun
evet bunun fiytı şu an iyi ama bence sıvı soğutmaya gerek yok pahntom spirit alın derim daha uzun ömürlü hem de daha sessiz çalışırSıcak fırsatlar da konu vardı indirim ama bitti 1750 ye thermalright abdullah satıyor 3k ya msi neden olmasın..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/3837...intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/ işini görür gibi
5700x3d almak ıstıyorum 5500 avr şuan ve stok fan bana sıvı soğutma onerırmısınız 5700x3d için
Bence de bu iyi hemde baya ucuza geliyordu sıvı isteyince sıvı söyledim bendeevet bunun fiytı şu an iyi ama bence sıvı soğutmaya gerek yok pahntom spirit alın derim daha uzun ömürlü hem de daha sessiz çalışır
Phantom spirit tabii ki daha iyi amacı estetik ve duruşsa kesinlik sıvı almalıevet bunun fiytı şu an iyi ama bence sıvı soğutmaya gerek yok pahntom spirit alın derim daha uzun ömürlü hem de daha sessiz çalışır