ConquerorXIV
80+ Gold
satıcı da sıkıntı yok ama 8gr ne yapacaksınbide mx-6 yı bu linkten alsam sıkıntı olurmu ?
satıcı da sıkıntı yok ama 8gr ne yapacaksınbide mx-6 yı bu linkten alsam sıkıntı olurmu ?
gelicekte lazım olursa bidaha almamak içinsatıcı da sıkıntı yok ama 8gr ne yapacaksın
4gr kaç kullanımlık 3-4 defa sürdükten sonra biter mi ? daha önce hiç termal macun sürmedim de bu konuda bilgim yok4gr bu 4gr'ı 4 kullanım olarak düşünebilirsin hangisi işine geliyorsa artık
aynen öyle4gr kaç kullanımlık 3-4 defa sürdükten sonra biter mi ? daha önce hiç termal macun sürmedim de bu konuda bilgim yok
bu beni 2 yıl götürür o zaman zaten 2 yıl sonra çok daha iyi termal macunlar çıkar artık o zaman ben 4 gramlık olandan alıyımaynen öyle
4GR:4gr kaç kullanımlık 3-4 defa sürdükten sonra biter mi ? daha önce hiç termal macun sürmedim de bu konuda bilgim yok
2 yıl havadan karada gider 6 ayda bir değişsen elinde bile kalırbu beni 2 yıl götürür o zaman zaten 2 yıl sonra çok daha iyi termal macunlar çıkar artık o zaman ben 4 gramlık olandan alıyım
fanlar yüksek olmasına rağmen çok sıcak değiştirmen iyi olacako zaman yardımlarınız için size teşekkür ederim sonuçları öncesi ve sonrası şeklinde paylaşacağım sizce hangi testleri yapmalıyım şu anlık sadece furmark yaptım
ped ler değiştirilmeden önce
1080 p fhd testi
15 dakika 1080p 0x msaa furmark testi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
5 den fazla işlemci derken ekran kartının üzerindeki o küçük kutularmı yoksa en fazla 5 kere mi işlemcinin termal macununu değiştirebilirsin anlamında ?4gr 5 den fazla işlemciye yayarak yapılırsa yetmez ben 1gr kronaut'u 2 defa kullanabildim
ekran kartına 4gr max 10 kere gider5 den fazla işlemci derken ekran kartının üzerindeki o küçük kutularmı yoksa en fazla 5 kere mi işlemcinin termal macununu değiştirebilirsin anlamında ?
teşekkürler peki 1mm termal pedi üst üste koyup 2mm yaparsam öbür 2mm lik ler gibi performans verir mi ?ekran kartına 4gr max 10 kere gider