Lisser
80+ Silver
Dahası
Kargo bedava olsa kuponla birlikte 890 falan oluyor.harşeyi katınca fiyat 1000tlyi geçiyor
Kargo bedava olsa kuponla birlikte 890 falan oluyor.harşeyi katınca fiyat 1000tlyi geçiyor
kral pahalıya geliyor maks 750 ye kadar lazım bana :dDostum sana çok samimi konuşacağım bu fiyata istediğin gibi bir klavye önermeye kalksak en iyi seçenek yine nightsilver astra olur. Dolayısıyla Türkçeden feragat etmen gerek.
Cherry MX kullanmıyor o klavye bu arada eğer onu düşünüyorsan. Eski ve pahalı versiyonu kullanıyordu.pavilion 800 baya başarılı hocam fiyatına göre rakipsizdir bence piyasada kampanyalar dışında
yok hocam bu yeni outemu versiyonunu diyorumCherry MX kullanmıyor o klavye bu arada eğer onu düşünüyorsan. Eski ve pahalı versiyonu kullanıyordu.
doğru hocamMX Omen Encoderde var, Pavilion klasik Outemu Gaote.
O Zaman fullden de feragat edeceksin dost yapacak bir şey yok. Adam gibi kaliteli bir şey istiyorsan feragat etmen gerekiyor maalesef.kral pahalıya geliyor maks 750 ye kadar lazım bana :d
O da kötü.yok hocam bu yeni outemu versiyonunu diyorum
tam boydan feragat etmek istemeyen birisi için en mantıklısı o hocam ben mesela tkl klavye bile kullanamıyorum nightsilverin o dönemlerde hatırlıyorsanız itopyada 269tlye satılan philips modelinden çok daha kalitesiz olduğunu söylüyordu arkadaş bende hem o philips klavyeyi hemde hp pavilion klavyeyi bir sürede olsa kullanma şansım oldu hp o philipsten bir tık daha iyi kaliteli ama philips ile nightsilver arasında arkadaşın dediğine göre dağlar vardıO Zaman fullden de feragat edeceksin dost yapacak bir şey yok. Adam gibi kaliteli bir şey istiyorsan feragat etmen gerekiyor maalesef.
700 TL'ye ya bunu al ya da Nightsilver'i al o kadar söylüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da kötü.
Pavilion 800 den hiçbir farkı yok RK68'in kanka. Bazen boş konuşuyorsun adam haklı. Arkadaş ful türkçe klavye istiyor yapıştırdım pavilionu. Hatta onunla daha iyi oyun oynar. RK68 görsellerde de görüldüğü gibi oyun için bile değil.O Zaman fullden de feragat edeceksin dost yapacak bir şey yok. Adam gibi kaliteli bir şey istiyorsan feragat etmen gerekiyor maalesef.
700 TL'ye ya bunu al ya da Nightsilver'i al o kadar söylüyorum.
O da kötü.
RK68'in switchleri Paviliona göre daha iyi kalıyor. Jixian'ın hot swap switchleri pavilion 800den rahatlıkla daha iyi sana söyleyebilirim bunu. RK68 Bluetooth'ta gecikme yaşatıyor 2.4gde gecikme yaşatmıyor bunu da rahatlıkla söyleyebilirim.Pavilion 800 den hiçbir farkı yok RK68'in kanka. Bazen boş konuşuyorsun adam haklı. Arkadaş ful türkçe klavye istiyor yapıştırdım pavilionu. Hatta onunla daha iyi oyun oynar. RK68 görsellerde de görüldüğü gibi oyun için bile değil.
O klavyenin 2.4GHZ de gecikme yaşatmadigini neye göre söyledin bilmiyorum ama kablolu kullanılmayacak da iş için bile kullanılmaması gerekiyor. Jixian switch te, outemu da giriş seviye neredeyse hiçbir farkları yok. RK68 in tek artısı hot-swap olması.RK68'in switchleri Paviliona göre daha iyi kalıyor. Jixian'ın hot swap switchleri pavilion 800den rahatlıkla daha iyi sana söyleyebilirim bunu. RK68 Bluetooth'ta gecikme yaşatıyor 2.4gde gecikme yaşatmıyor bunu da rahatlıkla söyleyebilirim.
yarılmaya devam etvalla hocam piyasada bence bu paraya alınacak en kaliteli klavye pavilion 800 olur bir ara philips falan vardı ama onlarda çekildi
eğer şakaysa gülerim değilse yarılırım