Neler Yeni

Öneri 5800tlye bu monitör alınır mı?

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
evet renk gamut oranı benim attığım pcnin daha iyi olduğunu srgb oranından anlayabilirsin linklerdeki
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde haklısınız tabi daha fazla bütçe olabilir sormak lazım tabi ama ben direk o gözle bakıyorum sonuçta alınmak istenen cihaz özellikleri 27" 5800 tl ve ips olarak aranmış fiyat bandı yüksek olsa 2k tabi ki alınabilir ayrıca monitör alınırken sistemede bakmak lazım arkadaşın sisteminide bilmiyoruz 2kda oynayabilir mi oynayamaz mı gibi gibi bir çok aslında sorulması gereken soru var
hocam ben 2. monitör olarak dusunuyorum zaten ana monitörüm 2k

Renk olarak sizin attığınız iyi pivot özelliklere sahip 27'' 1080p IPS ekran bir de bunlar var.

Şuan indirimde farkı 75 hz

Gene 75 hz

Tabi bu bütçelerde renk olarak çok bir şey beklemek doğru olmayabilir.
renk olarak bir sey beklemek dogru olmayabilir derken hocam anlamadım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Görkem Çağan
pivot özelliği aramadığın sürece benim dediğim renk olarak güzel monitör bu değerleri geçen renkte bir monitör varsa hz si önemli olmadan tercih edebilirsin direk yan monitör olacağından

1741086524292.png

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
VeV

renk olarak bir sey beklemek dogru olmayabilir derken hocam anlamadım
yani demek istediğim her monitör aslında yanlış renk gösterir ve hatta zamanla her piksel kendi aralarında farklı olarak ayarları zamanla değişir. İyi monitörler genelde 1 haftada bir falan kendilerini optimize etmelidir veya edilmelidir. E bunların fiyatları şuan en aşağı 20k küsürden başlıyor da onu kastettim :)

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Istanbuldaysanız mağazalarda varmış stokta tavsiye ederim.Ana monitörü kıskandırır.

Pivot olmayanı da vardı ama tükenmiş isterseniz 24 inç versiyonu var baya kaliteli o da.

Top Bottom