Matx diyorİşlemci olarak ikiside seni üzmez. Aradaki fiyat vereceğine
R5 5600X
Sıvı soğutma
Msi b550 tomahawk yada gaming edge öneririm
Matx diyorİşlemci olarak ikiside seni üzmez. Aradaki fiyat vereceğine
R5 5600X
Sıvı soğutma
Msi b550 tomahawk yada gaming edge öneririm
Pardon görmemiştim uyarı için teşekkürler. Ben bir an matx ile atx karıştırdımMatx diyor
Büyük kasa sevmiyorum biraz daha minimal olması dolu dolu durması gözüme hoş geliyor açıkçası b550 I düşünüyorum hem küçük hem canavarPardon görmemiştim uyarı için teşekkürler. Ben bir an matx ile atx karıştırdım
Kasanızın modeli nedir?Büyük kasa sevmiyorum biraz daha minimal olması dolu dolu durması gözüme hoş geliyor açıkçası b550 I düşünüyorum hem küçük hem canavar
Anakart kararınızı verdiniz mi?Dark guardian mini ARGB modeli
B550 I veya B550 Mortar düşünüyorum Mortar vrm performansı beni etkiledi açıkçası
Ben olsam b550 ı alırdım.B550 I veya B550 Mortar düşünüyorum Mortar vrm performansı beni etkiledi açıkçası
Hocam yalan o, 11.nesil yalan oldu.5600x ile 5800x arasında 1000 TL fark vardı enson baktığımda. Bütçen hangisine yetiyorsa onu al 5600x oyun için çok güzel bir işlemci o.c performansında. yalnız şöyle bir grafik var onu atmak isterim. İntel yeni nesil işlemcilerle geliyor. Ama 3 cü sıra çok acımasız olduğunu gösteriyor ki altında ondan çok daha güçlü ve fiyat olarak çok daha pahalı rakipleri varken
Alıntıyı görüntüle
B550 Mortar Derim kardeşimB550 I veya B550 Mortar düşünüyorum Mortar vrm performansı beni etkiledi açıkçası
Hocam yalan o, 11.nesil yalan oldu.