https://www.akakce.com/anakart/en-u...ormula-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,505906536.html çok iyi anakart valla.Yükseltme yapmayacağım ve ramler yolda olduğu için 5800x3d için high-end anakart arıyorum. Aklımda x570 rog formula vardı. Asus olsa daha iyi olur ekran kartı asus çünkü.
Bütçen izin verirse al tabiiki. Şayet formula olabildiğince üst seviye zaten.Yükseltme yapmayacağım ve ramler yolda olduğu için 5800x3d için high-end anakart arıyorum. Aklımda x570 rog formula vardı. Asus olsa daha iyi olur ekran kartı asus çünkü.
Mükemmel hocam. gidipte ondan daha pahalı TUF'u almayacaksın en iyi bütçe en iyi anakartlardan bu baktıkça bakasım geliyor.Baktığım anakart buydu zaten.
Ondan pahalı tuf mu var?
Ya ajsdjsfjds
Ddr5 kursam düzgün ram için çok para vermek lazım + babam benden habersiz vermiş siparişi yabancı ülkeden geliyo.Neden ddr5 kurmuyorsun
He hayırlı olsun o zaman bu arada anakart i Asus almak daha güzel olur gerçekten çok iyi model bu Rog serileriYa ajsdjsfjds
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ddr5 kursam düzgün ram için çok para vermek lazım + babam benden habersiz vermiş siparişi yabancı ülkeden geliyo.
Yükseltme yapmayacağım ve ramler yolda olduğu için 5800x3d için high-end anakart arıyorum. Aklımda x570 rog formula vardı. Asus olsa daha iyi olur ekran kartı asus çünkü.
Fiyatı pahalı bu model için bende alacağım takip ediyorum 3800tl idi dün tebilon da kaçırdım şuan takip ediyorum stoga gelirse alacağım ama bu fiyata bu model bence gereksizBU SİZİN dediğinize uyuyomu bilmiyomda güzel anakart kullanıyoru mAsus ROG Strix B550-A Gaming AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Strix B550-A Gaming AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com