Deep
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 71
- İsim
- Yılmaz Hepkorucu
Merhaba sistemimde kullandığım Asus Prime x570-e anakartım arızalandı 2. El almıştım ama 2 sene idare etti şimdi yeni bir anakarta ihtiyacım var. Bilgisayar sahilde ve denize çok yakın yerde çalıştığı için nem ve tuz anakartlarımın bozulmasında baş faktör olduğunu düşünüyorum aynı şekilde birtanede b450 arızalanmıştı.
Aklımda 2 tane anakart var linkleri koyuyorum.
www.akakce.com
Sistemi oyun için kullanmıyorum.
İlk attığım neme korunaklı olduğunu idda ediyor sizce hangisini tercih etmeliyim şahsi olarak rog strix ile ilki arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum ama rog strixten daha dayanıklı ise onu tercih edebilirim
Aklımda 2 tane anakart var linkleri koyuyorum.
Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B550-A Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.699,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sistemi oyun için kullanmıyorum.
İlk attığım neme korunaklı olduğunu idda ediyor sizce hangisini tercih etmeliyim şahsi olarak rog strix ile ilki arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum ama rog strixten daha dayanıklı ise onu tercih edebilirim