imzanı güncelle bari, kule tipi niye almıyorsun ?Merhaba arkadaşlar 5800X3D işlemcim çok ısınıyor UV yapmak istiyorum nasıl yapabilirim 5800X3D işlemcisine UV yapanınız var mı?
underdeki düşüş ısıya hatrı sayılır bir düşüş yaşatmaz, kule tipi işini kökten çözer ama bütçen yoksa suan uv işini görebilirimzanın neyi varmış, ayrıca neden kule tipi alayım ki
kapatırsa ısı düşer evet bende hatırladım, ama kapalıyken bile ısı yüksekse bilemem. C.p.b fpsi yüzde 7 15 arası düşürüyorCore performance boost açık mı kullanıyorsun?
evetCore performance boost açık mı kullanıyorsun?
denedim ısıyı düşürüyor baya evet ama fps i de baya düşürmekte bende 40 fps düşürdü ATS deunderdeki düşüş ısıya hatrı sayılır bir düşüş yaşatmaz, kule tipi işini kökten çözer ama bütçen yoksa suan uv işini görebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
kapatırsa ısı düşer evet bende hatırladım, ama kapalıyken bile ısı yüksekse bilemem. C.p.b fpsi yüzde 7 15 arası düşürüyor
macun ne durumda stok macunsa acil değiştirevet
denedim ısıyı düşürüyor baya evet ama fps i de baya düşürmekte bende 40 fps düşürdü ATS de
360mm sıvı soğutucu var kule tipi de var her ikisi ile de sonuç aynıunderdeki düşüş ısıya hatrı sayılır bir düşüş yaşatmaz, kule tipi işini kökten çözer ama bütçen yoksa suan uv işini görebilir
kapatırsa ısı düşer evet bende hatırladım, ama kapalıyken bile ısı yüksekse bilemem. C.p.b fpsi yüzde 7 15 arası düşürüyor
cooler master maker nano elmas partüküllü macun kullanıyorummacun ne durumda stok macunsa acil değiştir
Doğru performansda düşüyo.Aklıma tek gelen soğutucunun pompası bozuk yada normal modda dönüyor biosdan ful speede alır mısın? hangi kasayı kullanıyordunevet
denedim ısıyı düşürüyor baya evet ama fps i de baya düşürmekte bende 40 fps düşürdü ATS de
oyunlara girince veya performans testlerine fanlar tam hızda dönüyor zaten hocam kule tipi soğutucu ile denedim onda da sonuç aynı pompadan değil yani anlaşılanDoğru performansda düşüyo.Aklıma tek gelen soğutucunun pompası bozuk yada normal modda dönüyor biosdan ful speede alır mısın? hangi kasayı kullanıyordun
siz işlemciyi 3.4ghz mi sabitledinizSenin işlemcide veya soğutucuda sorun olduğunu düşünmeye başladım, peak ısım 63derece oto fanda ; arctic 360 var.
Olum sunlari bastan desene, ozaman senin islemci sogutucuda sknti olma ihtimali yuksek360mm sıvı soğutucu var kule tipi de var her ikisi ile de sonuç aynı
cooler master maker nano elmas partüküllü macun kullanıyorum
Hayır direkt stok hali, elimden gelse oc bile yaparım ama x3d serisi oc'a kapalı.oyunlara girince veya performans testlerine fanlar tam hızda dönüyor zaten hocam kule tipi soğutucu ile denedim onda da sonuç aynı pompadan değil yani anlaşılan
corsair 5000x kullanıyorum
siz işlemciyi 3.4ghz mi sabitlediniz