Neler Yeni

Yardım 5600x'den, 5800x3d işlemciye geçiş

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tabi Ortam Sıcaklıkları Önemli :)

Macunu Kaliteliyse Soğutur Yinede :peped:
Çinli agalardan kaçak macun almadığı sürece piyasadaki adı sanı duyulmuş markaların orjinal macunları zaten dizginleyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
Çektiği wattları göz önüne aldığımızda düşündüm ancak ortam koşullarıda bir o kadar etkili olduğundan net bir cevap vermek istemedim. :)
Antalya kemerde oldukça sıcak bir yerde yaşıyorum odamda klima henüz alamadım vantilatörle oturuyorum çoğu zaman :) kasada sıcaklıyor yazları baya ama buna rağmen 5600x stok fanla hiç bir sorun yaşamadan devam ediyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinden Çıkan Macunda Yeterli Olur Aslında .
İçinden kendi macunları çıkıyormuş evet iyidir herhalde

Gif Man

80+ Gold
Antalya kemerde oldukça sıcak bir yerde yaşıyorum odamda klima henüz alamadım vantilatörle oturuyorum çoğu zaman :) kasada sıcaklıyor yazları baya ama buna rağmen 5600x stok fanla hiç bir sorun yaşamadan devam ediyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinden kendi macunları çıkıyormuş evet iyidir herhalde
12.8 W/m-K Değeri Var İyidir .

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Silikonu kalitelidir o zaman işlemcinin çünkü normal şartlarda ve biraz takoz bi silikonda o işlemcinin 95 derecelere dayanması normal olurdu
benim r3 3100 var 2 senedir macun yenilemedim odam evde 3 klima olmasına rağmen gene hamam gibi ama banamısın demedi stok fan ile 70 derecede takılıyor yükte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Atakan Bayat
Silikonu kalitelidir o zaman işlemcinin çünkü normal şartlarda ve biraz takoz bi silikonda o işlemcinin 95 derecelere dayanması normal olurdu
benim r3 3100 var 2 senedir macun yenilemedim odam evde 3 klima olmasına rağmen gene hamam gibi ama banamısın demedi stok fan ile 70 derecede takılıyor yükte.
O zaman konuya noktayı koyalım yardımlar için teşekkür ederim üstte belirttiğim gibi bir upgrade herkes için uygundur diye düşünüyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman konuya noktayı koyalım yardımlar için teşekkür ederim üstte belirttiğim gibi bir upgrade herkes için uygundur diye düşünüyorum
Gayet güzel bir upgrade :) Hayırlı olsun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ryzen 3 2300x İle Takas :)

1K Civarında R5 1600 Var La :)
Valla üni arefe sinde olmasam takasa verirdim de şuanda kafamı kaşıyacak vaktim olmuyor :) akşam pc ye 5 dk oturuyorum ondan da kargo sebebiyle mahrum kalmak istemiyorum.

Top Bottom