- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmadınızmı hiç?Onu bilmiyorum valla pek
Kullanmadınızmı hiç?Onu bilmiyorum valla pek
bu para asla etmezRazer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Nays kullanmıyorum ben şuanKullanmadınızmı hiç?
2 veya 3 güne geliyor en geçKullanmadınızmı hiç?
Ama geliyor2 veya 3 güne geliyor en geç
evet aylık 250tl sınırı veya hesabın aylık 2.5k alışveriş limitini aşmadıysan gelirAma geliyor
Ozaman alırım net şekilde nays kullanarakevet aylık 250tl sınırı veya hesabın aylık 2.5k alışveriş limitini aşmadıysan gelir
Benimde normalde banka kartım var ama nays la cashback geliyor güzel olur yaniNays kullanmıyorum ben şuan
Ben çok ta tavsiye etmiyorum aslında essential'ı ben de dahil olmak üzere birçok kişide kronik problemli gelmiş mouse.Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
çok ağır ve deathadder v2 mini ve viper miniye göre çok kalitesiz hissettiriyoBen çok ta tavsiye etmiyorum aslında essential'ı ben de dahil olmak üzere birçok kişide kronik problemli gelmiş mouse.
Şuan deathadder v2 kullanıyorum ona göre kıyaslayınca kalitesiz kalıyor mesela evet, ama ağırlığını pek görmemiştim zaten tekerleği bozuk geldiğinden iade etmiştim zamanında.çok ağır ve deathadder v2 mini ve viper miniye göre çok kalitesiz hissettiriyo