🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Sipariş verdim :)
hocam sipariş ne alemde iptal fln etmediler inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi şöyle bir durum var. Firma siparişi iptal ederse ürün başına Hepsiburadaya 25 lira ceza ödeyecek. Baya da alan oldu buradan ve başka forumlardan gördüğüm kadarıyla. İptal etme ihtimali de var ama etmezse mecbur hepsinin cezasını ödeyecekler. Bu kadar büyük hata yaparlar mı bilmiyorum ama siparişleri göndermelerine daha sıcak bakıyorum. Bakalım ne olacak..
bende merakla bekliyorum ne olacak

Arkadaşlar diğer forumdan bir arkadaşımız instagramdan yazmış. yanlışlık olduğunu para iadesi yapılacağını söylemişler.

Şimdi şöyle bir durum var. Firma siparişi iptal ederse ürün başına Hepsiburadaya 25 lira ceza ödeyecek. Baya da alan oldu buradan ve başka forumlardan gördüğüm kadarıyla. İptal etme ihtimali de var ama etmezse mecbur hepsinin cezasını ödeyecekler. Bu kadar büyük hata yaparlar mı bilmiyorum ama siparişleri göndermelerine daha sıcak bakıyorum. Bakalım ne olacak..
hadi bir yerde hata yaptılar, morhipoda da aynı ürünü aynı fiyata sattılar. o kadar da aptallarsa bırak da cezasını ödesin :D

Arkadaşlar stoklar her yerde bitmiş alamadım benim de ihtiyacım vardı herkes 3-5 tane almış umarım iptal edilmez :)

Üzdü ya
IMG_20210603_115902.jpg

İptal ettiklerinde dava veya tüketici hakemheyeti gibi bir şeye başvuramıyor muyuz?

İptal ettiklerinde dava veya tüketici hakemheyeti gibi bir şeye başvuramıyor muyuz?
Sistemsek hata beni ilgilendirmezki

Daha ürün faturası bile kesilmedi, öyle bir hakkımızın olduğunu düşünmüyorum.

Hayır edemiyorsunuz, doğru olan da bu zaten. Sistemsel hata olmuş.

Geri