öyle bir hakkım da olsa yapmam. etik değil.İptal ettiklerinde dava veya tüketici hakemheyeti gibi bir şeye başvuramıyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemsek hata beni ilgilendirmezki
Beni ilgilendirmezöyle bir hakkım da olsa yapmam. etik değil.
iyi niyet ile kötü niyet arasındaki fark burada ortaya çıkıyor demek ki. hayatında başarılar diliyorum.Beni ilgilendirmez
İyi niyet ve kötü niyetle alakası yokiyi niyet ile kötü niyet arasındaki fark burada ortaya çıkıyor demek ki. hayatında başarılar diliyorum.
Ederler büyük ihtimal gün içindeİptal mi edilecek şimdi? bende hala sıkıntı yok.
Var, iyi niyetliysen hata kaynaklı olan açığı kullanmazsın.İyi niyet ve kötü niyetle alakası yok
Fiyatı 4,5k olan ps5 8,5k A satılıyorsa beni hiçbir şey ilgilendirmezVar, iyi niyetliysen hata kaynaklı olan açığı kullanmazsın.
ne anlatıyon sen? ne alakası varFiyatı 4,5k olan ps5 8,5k A satılıyorsa beni hiçbir şey ilgilendirmez
Marka diye bir şey kalmadı artık sanırım.Acaba bu şekilde markalarının reklamını mı yapmak istediler?
Her şey olması olması gereken fiyatın 2x fiyatına satılıyorsa olucak hiçbir sorun beni ilgilendirmezne anlatıyon sen? ne alakası var