Neler Yeni

[5900TL] 1650SUPER'Lİ Sistem

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Fansız Kasa :/
30 lira fazladan verilip fanlı bir kasa alınabilir. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1617981707311.png

Bruh moment öyle bir andır ki frekansı daha yüksek olan RAM, frekansı düşük olan RAM'den ucuzdur.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bence 28 tl verip ordaki kasayi degistirip birde anakarti ddgistirsek alinabilir hatta ben alicam gibi

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
bi şey mi dedim :D çöp diyosan daha iyisini önericeksin ekran kartı da sıfır olsun he
ekran kartına lafım yok zaten lafım kasaya ve ssd ye ve ramlerin biri 3200mhz 3000mhz olan ram 3200mhz olan ramden daha pahalı asdşasdadasdasdasd

30 lira fazladan verilip fanlı bir kasa alınabilir. :D

Alıntıyı görüntüle
Bruh moment öyle bir andır ki frekansı daha yüksek olan RAM, frekansı düşük olan RAM'den ucuzdur.
ama oda temperli

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Olsun, sen kasanın mesh olmadığını iddia etmedin ki. Sadece fanları olmadığını söyledin.
o kasa açıldığı anda ısınır net. sadece önünde küçük bir mesh yeri var okadar oda yarım :D arkadasında egzoz fanı bile yok

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
üste çıkmak için hep bi şey uyduruyorsun fansız diyosun fanlı olanı gösteriyorum mesh değil diyorsun bende bunun üzerine senin aldığın kasanın malzeme kalitesi çok kötü diyorum sıcaklık iyi diyorsun daha dediğinin farkında değilsin tanımadığın insanlara kardeşim diyip bi şeyler diyorsun :D

o kasa açıldığı anda ısınır net. sadece önünde küçük bir mesh yeri var okadar oda yarım :D arkadasında egzoz fanı bile yok
https://www.hepsiburada.com/msi-gef...MIi8iptr_x7wIVkJntCh2xCADFEAAYASAAEgLyjvD_BwE haydi kanka sen alırsın mesh kasanı kalan 800 tl ile ama işlemci ram psu ssd anakart almayı unutma 800 tlen var 😂

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
üste çıkmak için hep bi şey uyduruyorsun fansız diyosun fanlı olanı gösteriyorum mesh değil diyorsun bende bunun üzerine senin aldığın kasanın malzeme kalitesi çok kötü diyorum sıcaklık iyi diyorsun daha dediğinin farkında değilsin tanımadığın insanlara kardeşim diyip bi şeyler diyorsun :D

https://www.hepsiburada.com/msi-gef...MIi8iptr_x7wIVkJntCh2xCADFEAAYASAAEgLyjvD_BwE haydi kanka sen alırsın mesh kasanı kalan 800 TL ile ama işlemci ram psu ssd anakart almayı unutma 800 tlen var 😂
Zaten benim için değersiz biri olduğun için öylesine kardeşim diyorum tmm al o önerilen kasayı nolacak izlemek istiyorum.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten benim için değersiz biri olduğun için öylesine kardeşim diyorum tmm al o önerilen kasayı nolacak izlemek istiyorum.
Napiyim o dandik sistemi ben diyorum ki sadece ekran kartının aynısı 5400 tl kalan parçaları 500 TL'ye nasıl toplayacaksın onu ben merak ediyorum :D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Napiyim o dandik sistemi ben diyorum ki sadece ekran kartının aynısı 5400 TL kalan parçaları 500 TL'ye nasıl toplayacaksın onu ben merak ediyorum :D
Bende diyorum sadece ekran kartı na yatırım yapılmış ve ötekilerin hepsi çöp bide işlemci iyi ötekileri çöp

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
kalorifere ne gerek var

WXEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Barış Çom
Arkadaşlar ben almayı düşünüyorum işlemciyi r5 3600 yapıp fakat mpk olduğu için sanırım fan çıkmayacak fan koyarlar mı sizce?

Top Bottom