Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,141
mağazadan alınıyorsa alamam :/
Beylikdüzü mağazasına yürüme ile 30 dakika mesafem var, istersen senin için gidip alabilirim. Ama dönüşte taksi paramı karşılaman lazım, sistemi elimde eve taşımam mümkün değil. Ertesi günede kargoya veririm. Herhangi bir ücret talep etmiyorum, tamamen senin için.Tamam dostum benim yerime sen mi gideceksin peki ?
Ben giderim, özelden konuşalım mı?Tamam dostum benim yerime sen mi gideceksin peki ?
Güzel kardeşim. Onu bilmediğimiz için sorusunu soruyoruz. Sistemi sen çıkartıp bütün ayarlamaları yapıyormuş gibi yorum yapma bana.Güzel kardeşim onu da sen ayarlayacaksın ben sistem nasıl işliyor onu söylüyorum. Zaten gereken kolaylığı sağlamışlar. Kaza yaptın diye ayağına mı getirsinler.
Tamamdır dostum yazıcam sana özelden sağa sola soruşturayım gidebilecek var mı diye yoksa sana yazıcam sağol şimdiden cansın.Beylikdüzü mağazasına yürüme ile 30 dakika mesafem var, istersen senin için gidip alabilirim. Ama dönüşte taksi paramı karşılaman lazım, sistemi elimde eve taşımam mümkün değil. Ertesi günede kargoya veririm. Herhangi bir ücret talep etmiyorum, tamamen senin için.
Bunun bir süresi var mı?Tamamdır dostum yazıcam sana özelden sağa sola soruşturayım gidebilecek var mı diye yoksa sana yazıcam sağol şimdiden cansın.
Sistemi alabilecek kişilere 2 gün içerisinde dönüş yapılacakmış. Bana geri dönüş olursa olumlu yada olumsuz sana yazarım dostum.Bunun bir süresi var mı?
Konuya tam okuyamadım da.
Eğer süresi varsa hemen bugün gideyim. Aksi taktirde hafta içi okulum var. Haftaya cts'de gidebilirim.