Şimdi elimizde bir sürü kulaklık oldu.
Razer ve Steelseriese daha sıcak bakıyorum ama corsairde güzel duruyor.
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Corsair HS80 RGB Wireless Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Razer BlackShark V2 HyperSpeed Kablosuz Kulaklık RZ04-04960100-R3M1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında ?
Titreşimli kulaklık daha önce kullanmadım bilmiyorum ben çok titreşim sevmemde telefonumda bile kapattım ama kulaklıkta nasıldır bilemem.
HyperX 53mm,Corsair 50mm,Razer BlackSharkV2 HyperSpeed 50mm,SteelSeries 40mm(bu koonu nasıldır sürücü çapı büyüdükçe daha mı iyi ses verir).
Şuan rampage styles kullanıyorum bozulmaya başladı.Alalı 6yıl olmuş yine bunun gibi uzun gider mi bu kulaklıklarda da.
Üst kısımdan kırıldı ,pedler soyuldu bu yüzden kumaş ped ilk tercihim ama değiştirebiliyorsak kumaş pedle yada yedek ped alabiliyorsak olur çünkü bu kulaklıkta çıkmıyor çıksa bile satılmıyor.
Bu kulaklıkta 40mm sürücü ve 7.1 var ama seni çok küçük bir odada hissetiriyor.