Neler Yeni

5bin TL bandına oyuncu kulaklığı önerisi

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
berat kaan
Alalı 6yıl olmuş yine bunun gibi uzun gider mi bu kulaklıklarda da.
Üst kısımdan kırıldı ,pedler soyuldu bu yüzden kumaş ped ilk tercihim ama değiştirebiliyorsak kumaş pedle yada yedek ped alabiliyorsak olur çünkü bu kulaklıkta çıkmıyor çıksa bile satılmıyor.
Deri pedli kulaklıklara kumaş ped bulabilirsin amazondan aliexpresten falan hatta kafa kısmı içinde koruyucu kumaş kaplama tarzı bir şeyde satılıyor. Evde kendin de üretebilirsin gerçi oraya uygun bişe.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yunus Emre Uzun
Şimdi elimizde bir sürü kulaklık oldu.
Razer ve Steelseriese daha sıcak bakıyorum ama corsairde güzel duruyor.
Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında ?
Titreşimli kulaklık daha önce kullanmadım bilmiyorum ben çok titreşim sevmemde telefonumda bile kapattım ama kulaklıkta nasıldır bilemem.
HyperX 53mm,Corsair 50mm,Razer BlackSharkV2 HyperSpeed 50mm,SteelSeries 40mm(bu koonu nasıldır sürücü çapı büyüdükçe daha mı iyi ses verir).
Şuan rampage styles kullanıyorum bozulmaya başladı.Alalı 6yıl olmuş yine bunun gibi uzun gider mi bu kulaklıklarda da.
Üst kısımdan kırıldı ,pedler soyuldu bu yüzden kumaş ped ilk tercihim ama değiştirebiliyorsak kumaş pedle yada yedek ped alabiliyorsak olur çünkü bu kulaklıkta çıkmıyor çıksa bile satılmıyor.
Bu kulaklıkta 40mm sürücü ve 7.1 var ama seni çok küçük bir odada hissetiriyor.
Hocam 1 haftadır cloud 3 wireless kullanıyorum kafamı bir kere acıtmadı ve aldığımdan beri 1 kere şarj etmedim pili gerçekten 120 saat gidiyor şöyle bir şey söyliyim deneyimim hakkında kulaklığa ayar çekmeden kullanılmaz kesinlikle eq ayarı gerekiyor onları yaptıktan sonra da akıp gidiyor

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Görkem Çağan
Şimdi elimizde bir sürü kulaklık oldu.
Razer ve Steelseriese daha sıcak bakıyorum ama corsairde güzel duruyor.
Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında ?
Titreşimli kulaklık daha önce kullanmadım bilmiyorum ben çok titreşim sevmemde telefonumda bile kapattım ama kulaklıkta nasıldır bilemem.
HyperX 53mm,Corsair 50mm,Razer BlackSharkV2 HyperSpeed 50mm,SteelSeries 40mm(bu koonu nasıldır sürücü çapı büyüdükçe daha mı iyi ses verir).
Şuan rampage styles kullanıyorum bozulmaya başladı.Alalı 6yıl olmuş yine bunun gibi uzun gider mi bu kulaklıklarda da.
Bu kulaklıkta 40mm sürücü ve 7.1 var ama seni çok küçük bir odada hissetiriyor.
sana edindiğim bir kaç tecrübe üzerinden bilgi vericem deri kafa bandı olan ürünleri alma en azından kafanın değdi kısım deri olmasın neden diyeceksin suni deri yıllar içerisinde bozulduğu için 2-3 yılın sonunda deriler dökülmeye parçalanmaya başlar bu da seni rahatsız edicektir ondan ben kafadan cloud 3 blackshark ve krakeni eliyorum arctis 7 dönemine göre çok iyi kulaklık halada öyle konfor açısından da mükemmel ama yazılım olarak geri kalıyor ss nova 5 in sunduğu chatmix artısı mobil taraftaki desteği bluetooth özelliği gibi artıları var eski arctis 7 ye göre hs80 çok güzel kulaklık ama bildiğim kadarıyla kafan büyükse olmama ihtimali var çünkü uzunluk ayarlayamıyorsun sabit bir boy var kulaklıkta ondan yakınanları gördüm deneyip alman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
Suni deriydi bu soyuldu öyle kullanmaya devam ettim ama rahatsız etti onun için sunu deri almayacağım hs80 ve ss nove 5 mı kaldı geriye aralarında iyisi hangisidir

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Görkem Çağan
Suni deriydi bu soyuldu öyle kullanmaya devam ettim ama rahatsız etti onun için sunu deri almayacağım hs80 ve ss nove 5 mı kaldı geriye aralarında iyisi hangisidir
İki cihazın karşılaştırması altta mevcut kendim almış olsam nova 5 alırdım açıkcası yazılımının daha iyi olmasından ve kafa yüksekliği ayarlanabilmesinden ötürü çünkü bugün baktığında bu kulaklığı telefon dahil her cihazda kullanabilmekte çok iyi chatmix özelliğide benim severek kullandığım bir özellik ama nova 5 alırken x modeli olmasına dikkat et bir tek o modelde chatmix kaydıracı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan
nedir ne işe yarar chatmix bende galiba nove 5x alacağım karar veremiyorum ama bütün kulaklıkların eksisi var
nova 5x ile barracuda x 2022 arasında gidip geliyorum

Top Bottom