- Reaksiyon skoru
- 2,421
Knoor yazısını gördükten sonra vazgeçtim
Güncellendi hocam sorryLink yanlış hocam
Kaliteli ondanmi hojam daha iyisi zor bu paket konusunda çorba konusunda daKnoor yazısını gördükten sonra vazgeçtim![]()
Kalite değil katkı maddesi çokGüncellendi hocam sorry
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaliteli ondanmi hojam daha iyisi zor bu paket konusunda çorba konusunda da
hazır kısır
Yemeden yorum yapma canim aldigim cig kofteden farki yok yapmayi ogrenhazır kısır
Hocan sen Knorr'un satış sorumlusu veya hissedarı mısın? Niye savunuyorsunuz bu tip markaları ölümüne anlamıyorum. Çorba dediğiniz aroma verici bombası bu etsiz çiğköfte dediğiniz ürün içindeki sıvı oranı düşürülme işlemleri sırasında besin değerinin kaybetmiş bir kuru gıda ürünü. Sakin olun biraz. Bunlar sizin ağız tadınız değil cebinizde ki paranın peşinde olan firmalar.Güncellendi hocam sorry
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaliteli ondanmi hojam daha iyisi zor bu paket konusunda çorba konusunda da
Ne alaka ben ayda bir iki yapip yiyorum nar ekşili oluncada čok iyi oluyor.Hocan sen Knorr'un satış sorumlusu veya hissedarı mısın? Niye savunuyorsunuz bu tip markaları ölümüne anlamıyorum. Çorba dediğiniz aroma verici bombası bu etsiz çiğköfte dediğiniz ürün içindeki sıvı oranı düşürülme işlemleri sırasında besin değerinin kaybetmiş bir kuru gıda ürünü. Sakin olun biraz. Bunlar sizin ağız tadınız değil cebinizde ki paranın peşinde olan firmalar.
Tadi baya kotu + cok katki maddesi var alinmaz