❌İndirim Bitti! 5Dk'Da Etsiz Çiğ Köfte 14₺🔥🔥😻

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

6 tane aldim yapanlar bilir gayet iyi oluyor.😻
Screenshot_2023-11-20-15-05-24-595_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Güncellendi hocam sorry
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli ondanmi hojam daha iyisi zor bu paket konusunda çorba konusunda da
Kalite değil katkı maddesi çok 👍 yani portakal suyu diyip içine yüzde 000.1 portakal aroması koyan firmalar gibi düşünebilirsin. Genelde hazır çiğköfte yemiyorum çin tuzu filan oluyor bu paketli olanlarda. Ama fiyatı güzel

Allah el vermiş kol vermiş kullanın yapın abi ne gerek var hem daha lezzetli oluyo bosverin indirimi falan

1700482999681.png

M.Z EGE ismi BİM de 33 lira evde yapsanız daha pahalıya patlar 😂 😂 , sağlıklılığıda knor la aynıdır bence bu daha mantıklı.

Güncellendi hocam sorry
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli ondanmi hojam daha iyisi zor bu paket konusunda çorba konusunda da
Hocan sen Knorr'un satış sorumlusu veya hissedarı mısın? Niye savunuyorsunuz bu tip markaları ölümüne anlamıyorum. Çorba dediğiniz aroma verici bombası bu etsiz çiğköfte dediğiniz ürün içindeki sıvı oranı düşürülme işlemleri sırasında besin değerinin kaybetmiş bir kuru gıda ürünü. Sakin olun biraz. Bunlar sizin ağız tadınız değil cebinizde ki paranın peşinde olan firmalar.

Hocan sen Knorr'un satış sorumlusu veya hissedarı mısın? Niye savunuyorsunuz bu tip markaları ölümüne anlamıyorum. Çorba dediğiniz aroma verici bombası bu etsiz çiğköfte dediğiniz ürün içindeki sıvı oranı düşürülme işlemleri sırasında besin değerinin kaybetmiş bir kuru gıda ürünü. Sakin olun biraz. Bunlar sizin ağız tadınız değil cebinizde ki paranın peşinde olan firmalar.
Ne alaka ben ayda bir iki yapip yiyorum nar ekşili oluncada čok iyi oluyor.

Ne diyeyim yedigim bildiğim şeyimi kötüleyeyim? Bunumu istiyorsun anlamadim

Dışardaki çiğ köfteler çokmu sağlikli adam wc ye gidiyor el yıkamadan yapıyor hemde çok pahali birazda onlari eleştirin en azindan bunu kendin yapiyorsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,372
Üyeler
188,090
Son üye
askdkdme
Geri