❌İndirim Bitti! 5Dk'Da Etsiz Çiğ Köfte 14₺🔥🔥😻

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Paylaşim yaptik beğenirsen alirsin beğenmezsen alma boş yorum yapma hakkı sen de değil şikayetçiysende git tüketici hakem heyetine ürünü al şikayet et orda tartış o kadar kötüyse.
Dostum ürün kötü diye bir şey yazdım mı sana kendi kendine kafan da kuruyorsun sana bir şey yazmadım bana laf atıyorsun akıl sağlığın yerinde mi senin 😂 😂 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşim yaptik beğenirsen alirsin beğenmezsen alma boş yorum yapma hakkı sen de değil şikayetçiysende git tüketici hakem heyetine ürünü al şikayet et orda tartış o kadar kötüyse. Pp bile 13 yaşindaki velet hayatinda cig kofte bile yemedi belkide neyi tartişiyorsam zaman ayiramam sizin gibilere
pp yi ben sanmış asdasdasdasd komedi arkadaş ya 😂 😂 😂 pp sini acun felan yapanıda acun ılıcalı mı sanıyor acaba 😂😂😂

İster istemez her konu açanda oluyor bu durum , kendi malıymış gibi kötü yorumlara karşı savunma durumu oluyor ama onlar da bizim için indirimli ürün paylaşıyorlar uğraşıp konu açıyorlar çok takılmamak lazım bence.
Bu tarz boş yorumlar yapmayacaksın o zaman ön yargili davranma millet hakkinda

bütün malzemeleri atıp yoğuruyorsun çok daha ucuza geliyor. istersen kıyma da ekleyebilirsin

Bu tarz boş yorumlar yapmayacaksın o zaman ön yargili davranma millet hakkinda
😂 😂 😂 😂 bura da seni savunmuşum ister isteemz herkes de olabiliyor ama bizim için uğraşıp konu açıyorlar diye. 😂😂😂
Gerçekten üzüldüm haline psikolojik sorunların var galiba umarım iyileşirsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri