İster istemez her konu açanda oluyor bu durum , kendi malıymış gibi kötü yorumlara karşı savunma durumu oluyor ama onlar da bizim için indirimli ürün paylaşıyorlar uğraşıp konu açıyorlar çok takılmamak lazım bence.Hocan sen Knorr'un satış sorumlusu veya hissedarı mısın? Niye savunuyorsunuz bu tip markaları ölümüne anlamıyorum. Çorba dediğiniz aroma verici bombası bu etsiz çiğköfte dediğiniz ürün içindeki sıvı oranı düşürülme işlemleri sırasında besin değerinin kaybetmiş bir kuru gıda ürünü. Sakin olun biraz. Bunlar sizin ağız tadınız değil cebinizde ki paranın peşinde olan firmalar.
Hocam ben bu kötü dışarıdakiler iyi demedim kendi kendinize niye argüman üretip sanki ben demişim gibi bana fırlatıyorsunuz? İsteyen yesin istemeyen yemesin ben severek tüketiyorum de. Sevmeyen adama neden sevmiyorsunuz kaliteli firma diye savunmayın...Ne alaka ben ayda bir iki yapip yiyorum nar ekşili oluncada čok iyi oluyor.
Ne diyeyim yedigim bildiğim şeyimi kötüleyeyim? Bunumu istiyorsun anlamadim
Dışardaki çiğ köfteler çokmu sağlikli adam wc ye gidiyor el yıkamadan yapıyor hemde çok pahali birazda onlari eleştirin en azindan bunu kendin yapiyorsun.
Bu yorum senin içinde geçerli canim birini savunduğum yok, sizindi her firmayi kötülemek ruhunuza işlemiş.İster istemez her konu açanda oluyor bu durum , kendi malıymış gibi kötü yorumlara karşı savunma durumu oluyor ama onlar da bizim için indirimli ürün paylaşıyorlar uğraşıp konu açıyorlar çok takılmamak lazım bence.
forum.donanimarsivi.com
Knorr firmasini nerde savunmuşum asıl sen üretme.Hocam ben bu kötü dışarıdakiler iyi demedim kendi kendinize niye argüman üretip sanki ben demişim gibi bana fırlatıyorsunuz? İsteyen yesin istemeyen yemesin ben severek tüketiyorum de. Sevmeyen adama neden sevmiyorsunuz kaliteli firma diye savunmayın...
Bu yorum senin içinde geçerli canim birini savunduğum yok.
❌İndirim Bitti! - 5Dk'Da Etsiz Çiğ Köfte 14₺🔥🔥😻
https://app.hb.biz/lRkbnF6VQHbI 6 tane aldim yapanlar bilir gayet iyi oluyor.😻forum.donanimarsivi.com
Knorr firmasini nerde savunmuşum asıl sen üretme.
Ben ayda bir iki kez yedim ve seviyorum dedim çiğ köftesini. Knorr'a aşiğim demedim.
Kaliteli dedim diye savunmuşmu oldum? Cahilcim. Çig köftesi ve çorbasi kaliteli.
Evet hocam siz deli misiniz? Konuşmayı mı bilmiyorsunuz? Beğenmeyen birine neden beğenmiyorsunuz kaliteli olduğu için mi dmeek savunmak olmuyor mu? Siz çok garipsiniz. Neyse size Knorr'la mutluluklar.Kaliteli dedim diye savunmuşmu oldum? Cahilcim.
Senin beğendigin marka nedir ondan alalım madem o kadar ısrar ettin besler mi? Uslubunada dikkat et! düzgün konuşuyoruz deli felan sensin deli.Evet hocam siz deli misiniz? Konuşmayı mı bilmiyorsunuz? Beğenmeyen birine neden beğenmiyorsunuz kaliteli olduğu için mi dmeek savunmak olmuyor mu? Siz çok garipsiniz. Neyse size Knorr'la mutluluklar.
Ben şimdie kadar hiç bir firmayı kötülemedim galiba diğer arkadaş haklı biraz uyduruyorsunuzBu yorum senin içinde geçerli canim birini savunduğum yok, sizindi her firmayi kötülemek ruhunuza işlemiş.
❌İndirim Bitti! - 5Dk'Da Etsiz Çiğ Köfte 14₺🔥🔥😻
https://app.hb.biz/lRkbnF6VQHbI 6 tane aldim yapanlar bilir gayet iyi oluyor.😻forum.donanimarsivi.com
Knorr firmasini nerde savunmuşum asıl sen üretme.
Ben ayda bir iki kez yedim ve seviyorum dedim çiğ köftesini. Knorr'a aşiğim demedim, sizinde her firmayi kötülemek ruhunuza işlemiş sevsen de sevmesende knorr ne yazikki en çok satilan ve sevilen marka.
Bence salın arkadaşı ben bir şey demememe rağmen bana da sallamaya başladı kötüleme diyeEvet hocam siz deli misiniz? Konuşmayı mı bilmiyorsunuz? Beğenmeyen birine neden beğenmiyorsunuz kaliteli olduğu için mi dmeek savunmak olmuyor mu? Siz çok garipsiniz. Neyse size Knorr'la mutluluklar.
Paylaşim yaptik beğenirsen alirsin beğenmezsen alma boş yorum yapma hakkı sen de değil şikayetçiysende git tüketici hakem heyetine ürünü al şikayet et orda tartış o kadar kötüyse. Pp bile 13 yaşindaki velet hayatinda cig kofte bile yemedi belkide neyi tartişiyorsam zaman ayiramam sizin gibilereBen şimdie kadar hiç bir firmayı kötülemedim galiba diğer arkadaş haklı biraz uyduruyorsunuz![]()
![]()
![]()