Yardım 5GHZ EN UCUZ VDSL MODEMİ ARIYORUM

Reyconjeff

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
5GHZ EN UCUZ VDSL MODEMİ ARIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Noldu başvurunda bir güncelleme mi var? Durum nedir?
Bir dk link bulup modem de atıyorum.

Ben geçen sene ararken Vodafone h300s i 200 TL'ye almıştım ikinci el kutulu şekilde. Güzel modem şuan millenicom ile kullanıyorum. O zamanlar en ucuzu buydu

Ben geçen sene ararken Vodafone h300s i 200 TL'ye almıştım ikinci el kutulu şekilde. Güzel modem şuan millenicom ile kullanıyorum. O zamanlar en ucuzu buydu
Geçen seneyle şimdiki fiyatlar arasında nerden baksan %200'lük o da en az fark var. Enflasyon, dolar, fırsatçılık derken.

Aynı hocam kurulum için aramalarını bekliyorum
Tamamdır. Seninki haftasonuna denk geldi o kötü oldu :D
Pazartesi başvuraydın belki cumaya gelirlerdi. Neyse benimkisi laf. Fazladan 2 3 gün beklemek Dünya'nın sonu değil :D
Şu ikisinden birini tercih edebilirsin.

Ben bunu kullanıyorum. Kullanma sebebim zamanında Turk Telekom bunu verdi. Özel bir sebebi yok yoksa. 749 TL'lik etiketi var. 5 GHz i destekliyor. Üstelik arayüzü de çok basit. Sadece biraz kurcalamak gerekiyor. Turk Telekom yazdığına bakma. Her İSS'de kullanılabilir.

Tenda V12 var sonra. Yorumlarında olumsuz yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VC220'nin anteni yok ama önemli değil. Çekim gücü cidden iyi .Arada 4-6 duvar olmasına rağmen yandaki evlere bile bağlantı gidiyor.
Ev müstakil. Şifreyi bilseler bağlanıp kullanırlar yani router falan olmadan.

Tamamdır. Seninki haftasonuna denk geldi o kötü oldu :D
Pazartesi başvuraydın belki cumaya gelirlerdi. Neyse benimkisi laf. Fazladan 2 3 gün beklemek Dünya'nın sonu değil :D
Şu ikisinden birini tercih edebilirsin.

Ben bunu kullanıyorum. Kullanma sebebim zamanında Turk Telekom bunu verdi. Özel bir sebebi yok yoksa. 749 TL'lik etiketi var. 5 GHz i destekliyor. Üstelik arayüzü de çok basit. Sadece biraz kurcalamak gerekiyor. Turk Telekom yazdığına bakma. Her İSS'de kullanılabilir.

Tenda V12 var sonra. Yorumlarında olumsuz yok.

VC220'nin anteni yok ama önemli değil. Çekim gücü cidden iyi .Arada 4-6 duvar olmasına rağmen yandaki evlere bile bağlantı gidiyor.
Ev müstakil. Şifreyi bilseler bağlanıp kullanırlar yani router falan olmadan.
489TL tenda V300 var ama 5Ghz desteği yok Tek yaşıyorum ve bilgisayar zaten kablolu ile bağlanacak. Telefon ve eş dost arkadaşlar geldiğinde telefonları wifiden bağlanacak sadece. Sizde 2 katı para verip 5Ghz modem almaya değer mi?

Ki zaten Fiber değil 100 Vdsl bir modem için 5Ghz bilemedim

Sizde 2 katı para verip 5Ghz modem almaya değer mi?
Değer. Cidden değer. Bizim altyapının yeterli olmamasına istinaden 62 Mbps'lik hız alıyoruz. Kablolu şekilde ölçtüğüm test 59 Mbps iken 5 GHz bandında kablosuz test 59 çıkıyor. 2.4 GHz bandında ise 35 Mbps çıkıyor.

5 GHz kablosuz bağlantı olmasına rağmen kabloluya nispeten %0 kayıp yaşatıyor.

2 yılda bir modem almıyorsunuz. Ömürlük bir şey modem. Ömürlükten kastım en az 5 yıl gider. O da en az. Yoksa 10 yıla kadar ömrü var yani.
Almışken yani bir kere alıyorken bari 5 GHz alın. İleriyi de düşünün.

Ki zaten Fiber değil 100 Vdsl bir modem için 5Ghz bilemedim
Fiber olmasına hacet yok ki 5 GHz modem için. Ben tam 100 alamama rağmen yani yarısını alıyorum 100 ün. Ona rağmen 5 GHz farkını ve önemini hissediyorum.

Değer. Cidden değer. Bizim altyapının yeterli olmamasına istinaden 62 Mbps'lik hız alıyoruz. Kablolu şekilde ölçtüğüm test 59 Mbps iken 5 GHz bandında kablosuz test 59 çıkıyor. 2.4 GHz bandında ise 35 Mbps çıkıyor.

5 GHz kablosuz bağlantı olmasına rağmen kabloluya nispeten %0 kayıp yaşatıyor.

2 yılda bir modem almıyorsunuz. Ömürlük bir şey modem. Ömürlükten kastım en az 5 yıl gider. O da en az. Yoksa 10 yıla kadar ömrü var yani.
Almışken yani bir kere alıyorken bari 5 GHz alın. İleriyi de düşünün.

Fiber olmasına hacet yok ki 5 GHz modem için. Ben tam 100 alamama rağmen yani yarısını alıyorum 100 ün. Ona rağmen 5 GHz farkını ve önemini hissediyorum.
https://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n16-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-pm-bd804525 bunda karar kıldım bir bakar mısın sizce (5GHZ YOKMUŞ :D pardon)

Geri