Reyconjeff
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 318
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya eski evimde GigaFiber 1000 vardı valla hiç uğraşmadımTürkiye'de ilk internet bağlatma süreci, ilk ay zorlu geçiyor be.
Ya eski evimde GigaFiber 1000 vardı valla hiç uğraşmadımTürkiye'de ilk internet bağlatma süreci, ilk ay zorlu geçiyor be.
Gigafiber kaç yerde var ki hocam?vdsl Adsl alt yapılar masraf
Orası öyle ama VDSL altyapıda daha az internet alıp daha çok masraf vermek çok koyuyor insanaGigafiber kaç yerde var ki hocam?
Tenda v12 aldım daha kullanmadım ama yapısal açıdan güzel duruyorTamamdır. Seninki haftasonuna denk geldi o kötü oldu
Pazartesi başvuraydın belki cumaya gelirlerdi. Neyse benimkisi laf. Fazladan 2 3 gün beklemek Dünya'nın sonu değil
Şu ikisinden birini tercih edebilirsin.
Ben bunu kullanıyorum. Kullanma sebebim zamanında Turk Telekom bunu verdi. Özel bir sebebi yok yoksa. 749 TL'lik etiketi var. 5 GHz i destekliyor. Üstelik arayüzü de çok basit. Sadece biraz kurcalamak gerekiyor. Turk Telekom yazdığına bakma. Her İSS'de kullanılabilir.
Tenda V12 var sonra. Yorumlarında olumsuz yok.
![]()
Tenda V12 AC1200 Dualband 4 Port VDSL/ADSL Kablosuz Modem Router - Fiyatı, Yorumları
V12 AC1200 Dualband 4 Port VDSL/ADSL Kablosuz Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VC220'nin anteni yok ama önemli değil. Çekim gücü cidden iyi .Arada 4-6 duvar olmasına rağmen yandaki evlere bile bağlantı gidiyor.
Ev müstakil. Şifreyi bilseler bağlanıp kullanırlar yani router falan olmadan.