Rammstein
80+ Silver
Hocam ben sistem önermiyorum kimseye. Yanlış bir bilgi vermek istemem.öner işte.
Hocam ben sistem önermiyorum kimseye. Yanlış bir bilgi vermek istemem.öner işte.
Kesin bir bütçe söylese hem bizi gereksiz yere uğraştırmaz hem de daha iyi bir sonuç alır.Yahu 1 tane 5k 1 6k 1 7k diye önerin işte.
Arkadaşı 5k'ya alabileceği ile 10kya alabileceği arasındaki farkı anlar seçimini ona göre yapar.Kesin bir bütçe söylese hem bizi gereksiz yere uğraştırmaz hem de daha iyi bir sonuç alır.
İşine gelmiyorsa cevap vermene gerek yokEmredersiniz, yanına mouse de bakalım mı?
7k 9k arası bişey çıkıcak har halikarda zaten ona göre bakarsakta zaten elde en net excaliburlar kalıyorArkadaşı 5k'ya alabileceği ile 10kya alabileceği arasındaki farkı anlar seçimini ona göre yapar.
ben anlamam çok karışmıyorum o sebepten dolayı önerilere.İşine gelmiyorsa cevap vermene gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
7k 9k arası bişey çıkıcak har halikarda zaten ona göre bakarsakta zaten elde en net excaliburlar kalıyor
Yok hocam sana demedim zaten Fben anlamam çok karışmıyorum o sebepten dolayı önerilere.