5K Beyaz ATX kasa önerisi?

Lian Li Lancool 216 ARGB bu kasaya gerek yok sanırım o fanları takmaya işimi görür mü peki 360 mm sıvı soğutma takıcam üste anakartım da Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi bu
Sana ilk attığım kasa varya onu almak daha mantıklı daha sade kufte bir görüntüsü var

Lian Li Lancool 216 ARGB bu kasaya gerek yok sanırım o fanları takmaya işimi görür mü peki 360 mm sıvı soğutma takıcam üste anakartım da Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi bu
360 takılıyor ve çok rahat takarsın. enermax liqmax flo 360 kullanıyorum radyatörü kalın ama hiç problem yaşamadım.

360 takılıyor ve çok rahat takarsın. enermax liqmax flo 360 kullanıyorum radyatörü kalın ama hiç problem yaşamadım.
Hocam sistem parçalarıma uyumlu demi anakartım Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi 360 mm daha karar vermedim ekran kartı olarak ta 5060 Ti düşünüyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam cop degil cok performansli kasa ama gorunuse onem veriyosan alma bence
ustu 360mm destekliyor
ek olarak da erkan kartinin altina 2x120mm fan takabiliyosun
NZXT bana gelmiyo hocam fan almak lazım yoksa gerçekten bir estetiği kalmıyor MSI 100R stoğu bitti elimde başka kasa kalmadı..

Hocam sistem parçalarıma uyumlu demi anakartım Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi 360 mm daha karar vermedim ekran kartı olarak ta 5060 Ti düşünüyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NZXT bana gelmiyo hocam 100R stoğu bitti elimde başka kasa kalmadı..
uyumlu,problem yok.

hocam 216yi begendiysen alabilirsin
cidden kasa yok nasi bi piyasa bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10