teşekkürler cloud 3 wireless düşünüyorumBütçeye uygun bazı ürünler bu mesajda yer alıyor.Yardım - 4-6k Arası Kablosuz Kulaklık Önerisi
Birkaç model düşünüyorum ama kafama takılan konular var. Siz hangisini neden önerirsiniz ? Farklı marka model önerisi de alabilirim. Kablosuz tercihim. Corsair aralarında en iyisi gibi görünüyor ama Türkiye ye desteği bulunmuyor yarın bir gün bir şey olsa satıcının inisiyatifine kalıyoruz. Diğer...forum.donanimarsivi.com
hocam 1 aydır cloud3 wireless kullanıyorum aşırı rahat pili 1 buçuk hafta gidiyor ful şarj ses kalitesi olarakta bana 5k ya göre bir tık yetersiz geldi dolby acsess ile çözdüm sorunsuz kullanıyorum bir tık bass az geldi ben daha tok ses seviyorum ondan kısaca memnunum tavsiye ederimteşekkürler cloud 3 wireless düşünüyorum
youtube da baya gömmüşler kulaklığı ayarlarla düzelir mi?hocam 1 aydır cloud3 wireless kullanıyorum aşırı rahat pili 1 buçuk hafta gidiyor ful şarj ses kalitesi olarakta bana 5k ya göre bir tık yetersiz geldi dolby acsess ile çözdüm sorunsuz kullanıyorum bir tık bass az geldi ben daha tok ses seviyorum ondan kısaca memnunum tavsiye ederim
İlk hâline göre daha iyi olur, düzelir.youtube da baya gömmüşler kulaklığı ayarlarla düzelir mi?
hocam ben memnunum kullanıyorum güzel ses veriyor kendi ayarlarımdan sonra bu seslere ulaşamaydaım iade edecektim bende isterseniz atarımyoutube da baya gömmüşler kulaklığı ayarlarla düzelir mi?