Neler Yeni

5K kara cuma sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ben 25 kasımda başlayacak ince cuma ve kara cuma günleri içerisinde bir sistem toplamak istiyorum fakat işlemcinin iyi olması benim için gerçekten çok önemli cs go işlemci isteyen bir oyun bütçem 5000 tl ryzen 5 2600 den daha iyi bir işlemcisi olan sistem toplayabilirsek çok sevinirim bu ara da msi gtx 1650 super gaming x tasarımı çok hoşuma gidiyordu fakat bazı arkadaşlarım aldanma 5500 xt ekran kartına güncelleme geldi ve şuan 1660 super ile rakip dediler kısacası etrafımda çok fazla konuşan var ve ben karar veremiyorum o yüzden işin uzmanı Abdullah abimin forumuna sorayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 25 kasım cuma günü yardımlarınızı bekliyorum :)

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ben 25 kasımda başlayacak ince cuma ve kara cuma günleri içerisinde bir sistem toplamak istiyorum fakat işlemcinin iyi olması benim için gerçekten çok önemli cs go işlemci isteyen bir oyun bütçem 5000 TL ryzen 5 2600 den daha iyi bir işlemcisi olan sistem toplayabilirsek çok sevinirim bu ara da msi gtx 1650 super gaming x tasarımı çok hoşuma gidiyordu fakat bazı arkadaşlarım aldanma 5500 xt ekran kartına güncelleme geldi ve şuan 1660 super ile rakip dediler kısacası etrafımda çok fazla konuşan var ve ben karar veremiyorum o yüzden işin uzmanı Abdullah abimin forumuna sorayım dedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler 25 kasım cuma günü yardımlarınızı bekliyorum :)
aga yarın da sistem gelebilir kesin olmamakla beraber ama bütçesi ne olur bilemiyorum o yüzden yarını bekle

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Neden R5 2600'den iyi bir işlemci? CSGO'yu R3 3100+1650S'li bir sistemle de çok rahatlıkla oynayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden R5 2600'den iyi bir işlemci? CSGO'yu R3 3100+1650S'li bir sistemle de çok rahatlıkla oynayabilirsin.
R3 3100 Bildiğim kadarı ile 6 çekirdekli yayın yapmaya kalksam imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga yarın da sistem gelebilir kesin olmamakla beraber ama bütçesi ne olur bilemiyorum o yüzden yarını bekle
Yarın dediğiniz 25 kasım değil mi gerçekten ne yapacağım bilemedim ya umarım pişman olmuyacağımız bir sistem alırız

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Hayır, imkansız değil. Gayet de yapılır ama R5 2600 yayın için daha iyi bir seçenektir tabii ki.
İmkansız derken çok zorlanır işlemci demek istedim haklısınız bakalım bugün video gelecek mi 16gb ram ve amd stok fan gördüm sanırsam ryzen 5 3600 2060 lı bir sistem olacak ve param yetmeyecek :)

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
İmkansız derken çok zorlanır işlemci demek istedim haklısınız bakalım bugün video gelecek mi 16gb ram ve amd stok fan gördüm sanırsam ryzen 5 3600 2060 lı bir sistem olacak ve param yetmeyecek :)
Ben de öyle düşünüyorum ama özelleştirmede ekran kartını, işlemciyi vs. düşürme olursa daha düşük bütçeli kişiler için de çok iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Ben de öyle düşünüyorum ama özelleştirmede ekran kartını, işlemciyi vs. düşürme olursa daha düşük bütçeli kişiler için de çok iyi olur.
Şuan sitelerin hepsinde yükseltme var düşürme olmaz yine bence ama hayırlısı bakalım umut fakirin ekmeği bekleyip göreceğiz baktık bütçe yetmiyor mecbur kara cumadan alacağız

Top Bottom