Neler Yeni

6.000₺ Mouse Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bütçe
6000
Beyler Selam 6000₺ bütçem var zamanında bu konuyu açtığımda herkes
WLmouse Sword X Wireless Mouse
önermişti ama zaman geçti sizce hala alınır mı? yoksa daha güçlü rakibi varmıdır?

razerr00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
berat güven
genelde bu fiyatlarda artık özellikler hemen hemen birbirine yakın oldugu için kullanım tutuş şekliniz ergonomik olması kronik sorunları varmı yokmu daha çok ön plana çıkar bu yüzden hangisinin iyi olduğu sizin kişisel kullanımınıza ve alışkanlıklarınıza bağlı kağıt üstünde konuşuyorsak alabileceğiniz en iyi mouse hafifliği hissiyatı gayet güzel alınır

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
eğer palm tutuş kullanıyorsan ergo mouse olarak o bütçede iyi bi seçenek ama ergo shape zorunluluğun yoksa beast x max e de bakabilirsin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
o KaDaR pArA vErMe aJaZz aJ159PrO wİrEleSs vAr aGa diyenler gelmeden.
razer viper v3 pro veya deathadder v3 proya bakabilirsin

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WLmouse Beast X Max/WLmouse Beast X Mini​

Hocam o küçük diye tercih etmemiştim teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,734170024.html bu mouse a hastayım ya 8k dongla gelıyor belkı yarın 5100 cıvarına dusebılır gecen dusmustu
Hocam razere biraz ön yargiliyim ne dersiniz nasıldır?

eğer palm tutuş kullanıyorsan ergo mouse olarak o bütçede iyi bi seçenek ama ergo shape zorunluluğun yoksa beast x max e de bakabilirsin
Hocam her tutuşu kullanıyorum o konuda sorun yok teşekkür ederim

Gurkanpiro

80+ Platinum
Hocam o küçük diye tercih etmemiştim teşekkür ederim

Hocam razere biraz ön yargiliyim ne dersiniz nasıldır?

Hocam her tutuşu kullanıyorum o konuda sorun yok teşekkür ederim
guzel helede bu modelı sahane

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
guzel helede bu modelı sahane
Attığım mouse ile arasında fark varmıdır? Varsa nelerdir acaba

6000 liraya kadar çıkıldığına göre tahminim mouseda özellik değil profesyonellik ön plana çıkıyor senin için. Yoksa aynı özellikte ortalama 3 bin liralık mouselar da var. Stabilite ve profesyonel kullanım için aldığını düşünürek benq zowie u2 öneriyorum.

Hocam sadece cebe para kaldığı için bütçemi böyle arttırıyorum aslında başka bir sebep yok verdiğiniz mousenin belirgin özelliği nedir? Fiyatini hakediyormu?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emre
Superlight 2
Wl Mouse Beast X 8Khz
Rozet viper v3 pro

Gurkanpiro

80+ Platinum

Hocam sadece cebe para kaldığı için bütçemi böyle arttırıyorum aslında başka bir sebep yok verdiğiniz mousenin belirgin özelliği nedir? Fiyatini hakediyormu?
shape farkı var sensor ozellıklerı aynı

Nezha

80+

hocam küçük diye almamışsınız yorumunuzu yeni gördüm. Bu mouse da mid yani size göre değil o zaman.
Benq zowie tüm modellerinde parça uyumluluğu ve stabilite vaadediyor. Driver vesaire yok 1khz sabit. 3200dpi. Sadece stabiliteye önem veriyorlar. Farkı bu. Diğer türlü apexlerde bile donanım iyi ama parça kalitesi ve uyumluluk profesyonel kullanım için daha önemli.

Razerlarda da kötü düşünceniz olmasın software ve hardware olarak da güzel ürün uyumluluğu ve parça kalitesi de güzel. Sadece sizin bir mağazaya gidip teşhir ürün denemenizi öneririm. Düşük sens oynamanız yüksek sens oynamanız bile mouse seçimini doğrudan etkiliyor. 50-60g mid mouselar ile 120g ergo mouselar arasında epey bir hissiyat farkı var. Ne için kullanacaksanız kullanın deneyerek alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,756
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom