Oyun konusunda Note 10 Pro dan daha iyi kamera olarak ahım şahım bir fark yok Hızlı Şarj da aynı Özellikle işlemcide iyi olduğu için Note 10S Daha performanslı bir cihaz10S tam olarak hangi konularda daha iyi açıklayabilir misiniz biraz
Note 11 90hz ekranı var daha yeni bir telefon daha geç çok güncelleme alıcak 11 33 w 10s 30w oyun konusunda her iyi işlemci iyi olmuyor maalesef o işlmeci sıcaklık sorunlu ve uzun zamanda stabilitesini kaybeden bir işlemci snapdragon iyidirOyun konusunda Note 10 Pro dan daha iyi kamera olarak ahım şahım bir fark yok Hızlı Şarj da aynı Özellikle işlemcide iyi olduğu için Note 10S Daha performanslı bir cihaz
Xiaomi redmi note10s alabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum ama 6.000 den biraz yüksek olabilirKardeşime alacağım. Telefon önerebilir misiniz?
11 mi daha iyi 10s mi aralarındaki farkı anlamadım tam olarak.Note 11 90hz ekranı var daha yeni bir telefon daha geç çok güncelleme alıcak 11 33 w 10s 30w oyun konusunda her iyi işlemci iyi olmuyor maalesef o işlmeci sıcaklık sorunlu ve uzun zamanda stabilitesini kaybeden bir işlemci snapdragon iyidir
Kamera olarak 10s ama çokta bir fark yok ben olsam 11 alırdım daha güncel bir telefon11 mi daha iyi 10s mi aralarındaki farkı anlamadım tam olarak.