Neler Yeni

Yardım 6.000 TL CS:GO Skin var nasıl nakite çevirebilirim..

112ATT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burakhan
Merhaba arkadaşlar 3.200 liralık eldiven başta olmak üzere çeşitli itemlerim var. Şuan takas banı var ama bunları en karlı olacak şekilde nasıl skine çevirebilirim. Bynogame çok komisyon kesiyor ve piyasanın çok altı fiyatlar var. Önereceğiniz yöntemler neler?

rtx 3090

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 3.200 liralık eldiven başta olmak üzere çeşitli itemlerim var. Şuan takas banı var ama bunları en karlı olacak şekilde nasıl skine çevirebilirim. Bynogame çok komisyon kesiyor ve piyasanın çok altı fiyatlar var. Önereceğiniz yöntemler neler?
O kadar itemi nereden aldın

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bynogame gamesatış gibi sitelerden nakite çevirebilirsin

112ATT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burakhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar itemi nereden aldın
Csgo.net üzerinden yükseltme ile aldım 3bin lira ile.
Bunları steam bakiyesine çevirip insanlara oyunları %20 indirimli felan atmak onun dışında ne var bilmiyorum
Çok uzun sürebilir hocam onu düşündüm mantıklı
bynogame gamesatış gibi sitelerden nakite çevirebilirsin
Bynogame çok komisyon kesiyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bynogame'Den %20 Daha Ucuza Satarak, Nakite Çevirebilirsin.
Nerelere bu ticaret dönüyor hocam. Forumlar gruplar vs var mı bildiğiniz?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

facebook gruplarına girebilirsin eğer sana güvenirseler iyi fiyatlara satabilirsin ancak dikkat et dolandırılma paranı bynogame gamesatış oyunfor gibi siteler üzerinden al bence

Erensama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
eren
Belki dediğimi ciddiye almayabilirsin, ama onları bir sitede satıp banka hesabına çektiğin zaman bundan yıllar sonra başına iş açabilir, çünkü şirketin olmadığı için vergisini verme şansın olmıcak. Bir yayıncı bynogamede satttığı eşyalarının parasını banka hesabına attığı için çok yüklü bir vergi cezası ödemiş.

112ATT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burakhan
Belki dediğimi ciddiye almayabilirsin, ama onları bir sitede satıp banka hesabına çektiğin zaman bundan yıllar sonra başına iş açabilir, çünkü şirketin olmadığı için vergisini verme şansın olmıcak. Bir yayıncı bynogamede satttığı eşyalarının parasını banka hesabına attığı için çok yüklü bir vergi cezası ödemiş.
Web tasarım yapıyorum yıllardır öyle şeyleri problem yapmıyorum.

Erensama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
eren
Web tasarım yapıyorum yıllardır öyle şeyleri problem yapmıyorum.
Yani bugüne kadar gelen hiçbir gelirini vergilendirmedin mi ?

Eğer web tasarımdan gelen kazancını şirket açarak vergilendirmediysen ileride çok başın ağarır, hele de kazancın çok ise 100 binlerce tl vergi cezası ile karşı karşıya kalabilirsin, şirket açıp kazancını vergilendirmeni tavsiye ederim, ileride çok başın ağarır stres yaşarsın.

Son düzenleme:

Paznerus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Ahmet

Forumlar Vs Gruplar Değil, Bynogame'e Steam İle Giriş Yaparak Satmak İstediğin İtemi Siteye Çekerek İlana Koyucaksın. Bir Forum Veya Bir Şey Gerekmez. Steamdaki Fiyatın %20 Altına Satabilirsin, Steam Fiyatı İle Aynı Fiyatta Satarsan Alınmaz. Zaten Çoğu Kişi Ucuz Olduğu İçin Bynogame'den Alışveriş Yapıyor.

Top Bottom